Annons

Elektronisk fakturahantering: Exitec prisat av MediusFlow

Exsitec har tilldelats utmärkelsen Årets MediusFlow-Partner. MediusFlow är en molnbaserad lösning för elektronisk fakturahantering som hjälper företag att effektivisera hanteringen av fakturor och som efterfrågas allt mer. Det är tredje året i rad Exitec får priset.
− Exsitec har återigen utmärkt sig bland våra många starka partners. Exsitec har både omfattande kunskap kring vår molnbaserade lösning för fakturahantering och en stark relation till sina kunder, vilket bidrar till att de på ett tydligt sätt adderar värde för kunderna med vår lösning, säger Martin Billenius, försäljningschef Sverige på Medius.

Bra försäljning och framåtanda. Medius delar årligen ut utmärkelsen ”MediusFlow Partner of the Year” till den partner som under året utmärkt sig gällande såväl försäljning och kunskap som framåtanda. För tredje året i rad vinner svenska Exsitec utmärkelsen.

Automation och digitalisering är högt prioriterat för de flesta företag. Elektronisk fakturahantering med MediusFlow hjälper verksamheter att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor och att minska eller helt bli av med manuellt arbete. Den unika matchningsmotorn gör det möjligt för medarbetarna att endast spendera tid på avvikelser istället för tidskrävande manuell och återkommande hantering, vilket ger både ökad kontroll och effektivitet.

− Vi har arbetat med MediusFlow de senaste fyra åren och vi har gjort drygt 50 implementationer – hälften det senaste året. Det är ofta tillväxtföretag som Espresso House, Linas Matkasse och Office Management som vill växa utan att öka kostnaderna för administrationen, och då är MediusFlow ett strålande system, säger Johan Kallblad, VD på Exsitec.

Exsitec har det senaste året blivit tilldelat flertalet utmärkelser, så som ”Årets Partner” till Visma för tredje året i rad, ”Årets Partner” till Effectplan och nu för tredje året rad ”Årets Partner” till MediusFlow.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title