Annons

Ellevio satsar på Etteplan för att vässa sin anläggningstekniska INFORMATIONSHANTERING

Etteplan och Ellevio har samarbetat i många år och för varje år har omfattningen ökat, skriver Etteplan i pressmaterialet. Det nya avtalet med Etteplan gäller i tre år. Tjänsterna omfattar anläggningsteknisk informationshantering, anläggningsdokumentation, verksamhetsutveckling och arkiveringsarbete för Ellevios regionala nätverk i Sverige.
– Som ett av de tre största elbolagen är Ellevio en mycket inflytelserik aktör på den svenska marknaden. Våra tjänster gör det möjligt för Ellevio att prestera mer exakt och driva effektiva projekt, både i fråga om investeringar och underhåll. Långsiktig effektivitet är en viktig utmaning för alla energiföretag på den svenska marknaden, och Etteplan åtar sig att stödja Ellevio på deras resa mot utökad verksamhetsoptimering, säger Sixten Folke, affärsenhetsdirektör för Etteplan Sveriges, ”Technical Documentation Solutions”.

170 DOKUMENTATIONSLÖSNINGS-SPECIALISTER
Han konstaterar vidare att Etteplan har lång erfarenhet av att stödja och hantera anläggningsteknisk information, med över 170 specialister på dokumentationslösningar i Sverige och över 650 globalt sett. Man jobbar i detta med tjänster som ska, ”möjliggöra effektivt och säkert underhåll genom att de standardiserar arbetssätt och processer och säkerställer tillgång till relevant och uppdaterad dokumentation.”

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title