Annons

Elmia satsar på Ninetech som digitaliseringspartner

Efter en noggrann urvalsprocess har ett av Nordens ledande mässföretag, Elmia valt Ninetech som ny digital partner. Första steget i samarbetet är att utveckla nya sajten elmia.se. - Vi vill kunna erbjuda en förstklassig upplevelse inför, under och efter en mässa för våra olika målgrupper, inte minst utställare och besökare. Här anser vi att Ninetech har den expertis som vi söker. De har också starka referenskunder i för oss relevanta branscher som vi fastnade för, säger Lars Persson, CIO på Elmia AB.

Elmia arrangerar årligen en rad olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Fär verkstads-. Och tillverkningsbranschen är det förstås Subcontractor mässan som är den mest välbekanta. Men, bolaget har funnits sedan 1960-talet, arrangerar i år också bland annat Dreamhack Winter, Elmia Wood och Röntgenveckan med fler.

Ett decennium av EpiServer-leveranser
För Ninetech innebär Elmias val att man får ytterligare en kund som väljer att basera sin digitala närvaro på EpiServer-plattformen.
– Vi är starka inom upplevelseindustrin och har mer än ett decennium av EpiServer-baserade leveranser i ryggen. Vi har många insikter och erfarenheter att luta oss emot samtidigt som vi ser fram emot att också skapa helt nya koncept och lösningar för att möta morgondagens förväntningar på en modern mässarrangör, säger Ninetechs försäljningschef Fredrik Röstlund.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title