Annons

AFFÄRSSYSTEM: Epicor vinner två prestigeladdade företagspriser

Affärssystemutvecklaren Epicor har rott hem två priser för sin ERP-mjukvara. Det handlar om det prestigefyllda Stevie Awards (IBA), där man tog hem belöningar i två kategorier: Årets Datorprogramvara och för Årets Bästa Nya Mjukvaruprodukt (molnbaserad).

I kategorin Årets Datorprogramvara pekade juryn på flera innovativa förbättringar under det senaste året; nya lösningar som syftar till att främja anpassningsmöjligheter, enkelhet i hantering och stöd när det gäller tillväxt för kunderna. Mer konkret var det följande bitar som rönte stor uppskattning:
* Öppnandet av Epicor India Technology Center (ITC)
* Lättillgängligheten gällande Epicor CMS Visual Factory-modulen
* Den nya releasen av DocStar Enterprise Content Management-lösningen
* Ett nytt program för integratörspartners, Alliance Independent Software Vendor (ISV)
* Och det utökade strategiskat partnerskapet med Microsoft.

ERP i molnet belönades. Men det slutade som sagt inte där. Epicor belönades också med ett Stevie-pris för Bästa Nya Programvaran i molnet (Cloud Enterprise Resource Planning). Här var det den senaste versionen av Epicor ERP, som distribueras i molnet, eller också som lokal installation, som lockade juryn. Man pekade i detta på att Epicor ERP innehåller, ”kraftfull ny funktionalitet för att göra det möjligt för tillverkare att växa, innovera och konkurrera i dagens ständigt växande globala landskap.”

Epicorchefen, Steven Murpy, var nöjd med utmärkelserna.

”Mest framstående vinnargruppen hittills.” Värdet av de här två priserna blev inte mindre i skenet av Stevie Awards grundares, Michael Gallager, kommentar:
– Årets vinnare är den mest framstående gruppen av vinnare vi har haft hittills.
En slutsats som förstås tilltalade Epicorchefen, Steven Murphy:
– Att bli vinnare i två kategorier är givetvis mycket roligt. Förbättringar av våra mjukvaruprodukter och tjänster, utökade branschrelationer och företagsförbättringar bidrar alla till vår kunds övergripande upplevelser. Dessutom är de avgörande för att vi fortsätter att leverera den högsta servicenivån för att hjälpa dem att växa sina företag.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title