Annons

ERP: Addovation rullar på i rätt spår med nya satsningar från Sateba Group och Gislaved

Som PLM&ERP News nyligen rapporterade tecknade Addovation ett avtal med Boomi kring molnintegration. Resultatet lät inte vänta på sig. Bara några veckor senare meddelar bolaget att man tagit hem en affär baserad på denna integrationsplattform:
Gislaved Gummi valde Boomi och Addovation för att integrera IFS Applications med Hexpols BI-system Tableau.
Det gick alltså snabbt undan, eller vad sägs om att man inom en tidsram på bara två veckor valde, konfigurerade och distribuerade lösningen från Boomi, som nu överför affärsdata mellan de två systemen.

BOOMI NYCKELN TILL SNABBA KOPPLINGAR MELLAN SYSTEMEN
Till saken hör alltså att Hexpol Compounding Europa & Asia använder BI-systemet Tableau för transparens och synlighet för affärsresultaten för alla affärsenheter. Eftersom det inte fanns någon koppling mellan Gislaved Gummis ERP System IFS Applications och Tableau behövde man en smidig och lättanvänd integrationsplattform.
– Med erfarenheter från andra ERP-system och integrationsplattformar måste jag säga att jag är imponerad av den snabba vändtiden från installation till live-live. Det är en lättanvänd plattform som innehåller alla verktyg vi behöver för att integrera mellan dessa två applikationer. Komplex transformationsfunktionalitet är tillgänglig utan att behöva göra manuell kod, säger Andreas Carlsson, ”Business System Analyst” på Gislaved Gummi, i en kommentar.

Dels molnintegrationsplattform Boomi var precis vad man behövde på Gislaved för att skapa ett smidigt flöde mellan bolagets ERP-system IFS Applications och Tableau.

VÄRDEFULLT MED LÅNGSIKTIGA RELATIONER
Addovations försäljningsdirektör, Jens-Magnus Andersson, pekar i sammanhanget på värdet av att man har en långsiktig relation med Gislaved Gummi. Långsiktiga relationer underlättar och har stor betydelse i bl a det att kunskapsgrunderna om kunden är djupa och man baserat gå rätt direkt för att man klänner till detaljerna i processer, mjukvaruupplägg och annat.
– Vi är mycket nöjda med att se hur lätt vår långvariga kund Gislaved Gummi tog denna toppmoderna integrationsplattform ombord. Låt mig också framhålla Boomi och våra integrationsexperter för så bra teamwork. Vi ser fram emot att gå ombord många fler Boomikunder under den kommande tiden, säger Andersson.

SATEBA BEHÖVDE FRAMTIDSSÄKRAD PLATTFORM
Men det finns alltså mer i Addovations orderpipe som omsatts i konkreta beställningar: Sateba Group kommer att använda IFS Applications-mjukvara för att bygga en plattform för framtida tillväxt, effektivisera processer och öka effektiviteten.
– För att bli bäst i klassen behöver vi en framtidssäker ERP-plattform och en erfaren ERP-partner för att stödja oss. Vi tror att Addovation kan hjälpa oss att uppnå våra framtida mål, säger Satebas VD Benoit Cattin-Martel.
Sateba är heller ingen liten spelare inom sitt gebit: man är en av de europeiska ledarna inom sin sektor och levererar till alla de viktigaste europeiska järnvägsnätverken.
– Som specialist på prefabricerade betongsliprar och järnvägsinfrastruktur är vi närvarande i tio länder och bygger på våra ingenjörers expertis och vår medarbetares engagemang för att stödja skräddarsydda lokala och globala marknader. Skapa varaktiga partnerskap för verkligt hållbara, hållbara lösningar, säger Cattin-Martel.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title