Annons

ERP/Elektronik: IFS-partnern Addovation tar hem ny affär när Norautron byter system till Applications

Norautron är ett företag i EMBRO-gruppen och är specialiserade inom elektronik med
tjänster som sträcker sig från design, testutveckling, prototyper, PCBA, kabelnät, elektromekanik, avancerad boxbyggnad, systemintegration, industrialisering till produktlivscykelhantering och kundservice. Bolaget grundades 1989, har flera globala kundföretag på uppdraghslistan och huvudkontor som ligger i Horten nära Oslo.

BRA FUNKTIONALITET FÖR HIGHTECH
Øyvind Sedivy, VD på Norautron, konstaterar i en kommentar att IFS Applications passar utmärkt för ett företag med avancerad produktion.
– Systemet valdes på grund av dess unika funktionalitet för högteknologiska tillverkare. Det kommer att ge oss en modern plattform som hjälper till att öka effektiviteten och lönsamheten, summerar han.
Bolagets Ellen Thu tillägger att IFS Applications har all funktionalitet i ett singulärt system.
Här finns funktionalitet för produktionsplanering, kostnadskontroll, prognoser och spårbarhet, e t c, säger hon och tillägger: ”Att använda detta och kombinera det med en EDI-integration – kommer att förbättra vår leveransprecision.”

EN NY FJÄDER I HATTEN
För IFS-partnern Addovation är beskedet från Norautron ytterligare en fjäder i hatten. PLM&ERP News publicerade nyligen en casestudy där bolaget verkar som implementationspartner och support för ”Nobelpris-bolaget” Scienta Scientific – man grundades av den svenske Nobelpristagaren Bo Siegbahn – som bl a utvecklar avancerade forskningsinstrument som elektronskopimaskiner.
Med mer än 110 erfarna ERP-konsulter är Addovation också ett av de större konsultföretagen i Skandinavien som arbetar med IFS Applications.
– Vi känner oss säkra på att vi har valt rätt ERP-partner i Addovation. För oss är det viktigt att ha en erfaren partner med den kompetens och kapacitet som krävs för att förstå våra affärsbehov och som kan implementera en ny systemplattform som stöder våra nuvarande och framtida affärsprocesser, säger Øyvind Sedivy.

Från Addovations sidan kommenterar VD, Joakim Hugosson:
– Vi är förstås mycket glada att välkomna Norautron som kund och vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi effektiviserar, tillför mervärde och möter framtidens möjligheter – tillsammans.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title