Annons

ERP: Epicor vässar ekosystemet – integratörer får nytt program

Klimatet inom affärs-IT är tuffare än någonsin. Programutvecklare av ERP-sviter är inget undantag. En uppsjö av nya teknologier snabbt hajpande teknologier ställer stora krav på att snabb handlingsförmåga. När kunderna efterfrågar det nya och krävs integrationer som gör teknologin tillgänglig inom ramen för den mjukvarusvit man redan har.
Ur övergripande synvinkel är det svårt att stå ensam i detta kraftfält. Samverkan med andra programutvecklare, med partners i allmänhet och integratörer i synnerhet blir viktigare än någonsin. Ekosystemens betydelse för framgångrika projekt kan inte nog understrykas.
Det är i skenet av detta dagens meddelande från ERP-utvecklaren Epicor ska ses. Man presenterar sitt ”Alliance Independent Software Vendor (ISV) program”, som handlar om att ta fram innovativa tekniska lösningar från en mängd leverantörer för att kunna leverera dessa till sina, Epicors, kunder.

Det nya programmet är utformat för att förenkla hur Epicor engagerar, hanterar och hjälper sin ISV-allians att utnyttja de senaste tekniska framstegen och växande efterfrågan på marknaden för Epicorprodukter.
– Vårt mål är att skapa ett starkt samarbete som ger våra partners större möjligheter att få sin verksamhet att växa inom ramen för partnerskapet med oss, säger Vish Thirumurthy, globalt ansvarig för Epicors ”Alliance ISV Partners”. Tillsammans kan vi med detta leverera bättre lösningar med starkare värden för våra kunder. Därmed kan vi bidra till att påskynda tillväxt och förbättra vår konkurrenskraft.

Vad innehåller programmet? Thirumurthy  noterar vidare att bolagets ”Alliance ISV Partners” kommer att få en mängd nya resurser och stöd för att kunna vässa och öka sina affärsmöjligheter relaterat till Epicormjukvara.
Programmet innehåller en omfattande utvecklingshub, utbildning, ett certifieringsprogram och ett marknadsstöd som man menar ger Epicors partners stora möjligheter att växa utifrån  bolagets produktplattformen.
De certifierade produkter presenteras i det nya ”Epicor Alliance ISV Solution Gallery”.

Positiva reaktioner från partners. Det nya programmet har också fått ett positivt mottagande. Här är några exempel:
Eric Eager, VP för BizNet Software menar att det nya Alliance ISV-programmet kommer att göra det möjligt för bolagets utvecklare att inte bara bygga lösningar snabbare än tidigare, ”utan också göra det möjligt för oss att förlita oss på solid rådgivning från en marknadsledare när det gäller framgångsrika lanseringar.”

Även Hitschi Solutions VP och amerikachef, Scott Cone, är mycket nöjd:

– Den nya ISV-hubben ger oss ett centralt läge som omfattar vårt partnerskap över affärsrelationen, marknadsstrategier, utveckling och kvalitetsanalys. Med tillgång till den senaste ERP-kodbasen, API-handledning, onlinehjälpen, användaren guider och träning kan vi enkelt ta ombord på nya.

 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title