Annons

ERP: Garp knyter upp ny återförsäljare – Farsight Tech

Garpfamiljen växer och meddelar att man tecknat avtal om återförsäljarskap med Farsight Tech Nordic, som därmed också bildar ett GarpCenter. Farsight Tech Nordic hette tidigare Västgöta-Data och har funnits på den svenska marknaden sedan 2005. De är specialiserade på system- och mjukvaruutveckling.
- Utöver sin kompetens inom system- och IT-säkerhet stämmer deras mål och vision för hur de vill driva lönsamhet för sina kunder väldigt bra överens med hur vi på Garp jobbar, konstaterar Garps produktchef, Anneli Andersson.

Farsight Tech Nordic har fått ordentlig fart på rörelsen och har vuxit från några få anställda till att idag ha 26 medarbetare med fokus på en bättre tillväxt hos sina kunder.
– Vi på Farsight är oerhört glada att påbörja detta samarbete med Garp, och vi vet att detta steg kommer bidra till att existerande- och nya kunder får nya möjligheter till en positiv tillväxt och utveckling, säger Nicklas Bergfeldt, CTO Farsight Tech Nordic,m i en kommentar.

ALLT INGÅR I SYSTEMETS STANDARDUTFÖRANDE
Om Garp-lösningen kan allmänt sägas att det är ett komplett affärssystem där det mesta som krävs ingår i systemets standardutförandet. Allt från order, inköp till avancerad lagerhantering, fakturering, redovisning och tillverkning.
Bakom affärssystemet Garp står välbekanta Jeeves Information Systems, som är en leverantör av mjukvaror och tjänster för affärssystem för alla former av verksamhet.
– Det är väldigt positvt att kunna kickstarta 2022 med ett nytt GarpCenter och vi ser fram emot att jobba tillsammans med Farsight Tech Nordic. Det här är helt i linje med Garps långsiktiga utvecklingsplan, som vi följer väldigt väl. Att stärka upp med nya GarpCenter är en viktig del i vår satsning framåt och i vår tillväxtresa och ger ytterligare stabilitet för både nya och befintliga kunder, summerar Bo Johansson, VD för Jeeves.

– Vi på Garp är otroligt glada över vårt nya samarbete med Farsight där vi nu
tillsammans kan erbjuda den bästa affärssystemlösningen

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title