Annons

ERP: IFS har utsett årets vassaste globala partners – vilka är de?

Åter till IFS Partner Awards-programmet så noterar bolaget att detta, ”återspeglar vår övergripande partnerstrategi och utvecklas i linje med vår marknadsföringsfilosofi. Tilldelningskategorierna tar hänsyn till våra lösningsområden, teknologitrender och innovation, partnertyper och de områden med styrka och tillväxt vi ser över vårt globala partnerekosystem – de återspeglar #challenger mentaliteten hos våra partners och erkänner värdet de fortsätter att leverera till kunder och affärer,” skriver bolaget som bakgrund i sin presentation av vinnarna.

Vågar utmana normer
Stora innovatörer är ofta också stora ”disruptörer”, de är snabba att anpassa sig till förändringar, omfamna ny teknik och vågar utmana normen. Tidigare i år delade IFS: s globala chef för partner & kanaler, Merlin Knott, att 2019 omdefinierade hur vi går till marknaden med våra partners och noterade: ”Jag såg oss träffas som ett ekosystem för att ge oöverträffat värde till IFS-kunder genom val, innovativ användning av teknik, lösningskompetens och supporttjänster. IFS-partner är i uppdrag att ta marknadsandelar och fortsätta driva spetskompetens – och excellens förtjänar erkännande. ” Idag erkänner IFS att spetskompetens inom åtta prestigefyllda kategorier, inklusive fyra meriteringsbaserade utmärkelser, tre utmärkelser för själv nominering och en utmärkelse av kunderna.

IFS COO, Michael Ouissi.

Med decennier av kombinerad erfarenhet och en omfattande bredd och kunskap om IT-branschen, marknadsvertikaler och teknologitrender, var juryn med Juliana Beauvais (IDC), Yu Chen (TEC), Aly Pinder (IDC) och Jon Reed (diginomica) välkvalificerad för att bedöma den höga volymen av exceptionella nomineringar som erhållits av årets priser.
– Vinnarna i år stod verkligen ut för våra kunder och för oss, säger Michael Ouissi, CCO, Chief Customer Officer i IFS. Jag tackar dem och alla partners inom vårt globala ekosystem, inte bara för deras resultat under kalenderåret 2019, utan också för den motståndskraft, anpassningsförmåga och engagemang jag har sett under de senaste prövningstiderna.

Så här ser LISTAN ÖVER VINNARNA ut

IFS kanalpartner för året – NEC
Denna utmärkelse bedömdes utifrån partnerns förmåga att leverera program som bidrar till införandet av IFS-lösningar på marknaden. Man har i detta visat betydande påverkan på nya kundförvärv och oöverträffad tillväxt av rörledningar/intäkter.

IFS-kundernas favoritpartner under året – Nayo Technologies
Som utvalda favoriter av IFS-kunder, omfattade denna partner den senaste tekniken för att förnya, ”störa” och hjälpa kunderna att få verkligt värde för sina företag – över hela branscher och IFS-lösningar.

Årets Globala System Integratör-partner – BearingPoint
Denna utmärkelsen bedömdes utifrån partnerns förmåga att bidra till fortsatt tillväxt av IFS-ekosystemet genom nya kundförvärv, samtidigt som IFS-licensintäkter och levererade oöverträffade supporttjänster till kunderna.

Årets tillväxtpartner – Vanilla Solutions
Denna utmärkelse bedömdes utifrån partnerns förmåga att på rekordtid ombord på partnerprogrammet driva nytt kundengagemang och exemplifiera verkligt engagemang för fortsatt affärsutveckling tillsammans med IFS genom utbildning, certifiering och försäljning.

IFS årets innovationspartner — InfoConsulting
Denna utmärkelse bedömdes utifrån partnerns förmåga att utnyttja teknik och presentera ett innovativt tankesätt för att överraska marknaden och utmana normen – vilket gör det möjligt för kunder att övervinna hinder och ta sina affärer till nästa nivå.

IFS Services Partner of the Year [Enterprise] — Infosys och Tech Mahindra
Denna utmärkelse bedömdes utifrån partnerns expertis inom implementeringsmetodik, bredd av kunskap om IFS-lösningar och överlägsen kundtjänstmentalitet för att leverera en mängd framgångsrika projekt på rekordtid.

IFS Services Partner of the Year [Mid-market] —Eqeep GmbH
Samma skäl som för Infosys och Tech Mahindra på enterprise-sidan.

Årets IFS Solutions partner — Cedar Bay
Denna utmärkelse bedömdes utifrån partnerns positiva inverkan på kundernas implementering av IFS-lösningar genom att snabbt svara på marknadsförändringar och använda resurser på ett mer smidigt sätt för att uppnå ökade affärsresultat och konkurrensfördelar.

IFS Technology Alliances Årets partner — ClickLearn
Denna utmärkelse bedömdes utifrån partnerns exponentiella värde för IFS-kunder genom leverans av innovativ tilläggsteknologi, visade förmåga att svara på ständigt förändrade affärsförhållanden och bidrog till införandet av IFS-lösningar inom en ny kundbas för att driva rörledning/intäktsökning.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title