Annons

ERP: IFS-partnern Addovation värvar toppchef från TietoEVRY

IFS guldpartner Addovation satsar hårt på tillväxt. Ett led i satsningen är dagens annonserade rekrytering av en ny toppchef från TietoEVRY.
Det är Joakim Hugosson, som kommer från rollen som senior VP på TietoEVRY. På CVn har han också en sejour inom just IFS, vars programsvit Applications de senaste året vuxit så det knakar.
- Jag ser en stor potential för ytterligare tillväxt och ser fram emot att gå igång med denna uppgift med mina nya kollegor, säger Hugosson.

Addovation är en av Skandinaviens större konsulter för IFS’ ERP-system, Applications. Bolaget, grundat 2008, är ”Gold Channel Partner” och har kontor i Norge, Sverige och faktiskt också på Sri Lanka. Man erbjuder tjänster, produkter och rådgivning.

Lång branscherfarenhet
När det gäller värvningen av Joakim Hugosson ska konstateras att han har lång erfarenhet av branschen och ERP.
– Med anställningen av Hugosson har vi säkerställt en internationell profil med gedigen kunskap om IT-branschen för att realisera de strategiska ambitionerna för Addovation Group, säger Gösta Blomqvist, styrelseordförande för Addovation.
– Joakim kommer att bidra med sin erfarenhet och kunskap för att se till att vi kan leverera bra tjänster och produkter till ett växande antal kunder, tillägger Per Inge Sævareid, CEO för Addovation AS.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title