Annons

ERP: Infor kompletterar sin molnsvit med vass sjukvårdslösning

”Detta förvärv gör det möjligt för Infor att erbjuda en utökad svit med teknik för sjukvårdsorganisationer. InSites-lösningen kommer att komplettera Infor CloudSuite Healthcare, vilket möjliggör stöd över hela kontinuiteten av vård inklusive kliniker, brådskande vård, akutavdelningar, inpatient care, procedurvård och beteendevård,” kommenterar ARC Advisorys analytiker, Ralph Rio köpet.

Långvarig molnsatsning
Infor har sedan lång tid satsat på molnet som främsta plattform för bolagets lösningar. Inom sjukvårdsområdet är detta också mycket gångbart och Infors mjukvaror inkluderar klinisk interoperabilitet, företagsanalys, finansiell och leveranshantering, humankapital och personalstyrning och kapacitet för förvaltning av tillgångar.
Genom köpet räknar Infor med att hjälpa sjukvårdsorganisationer att minska patientens väntetid, eliminera onödig hyra av utrustning, övervaka viktiga kliniska miljöer och säkerställa säkerhet genom personalens säkerhetskopiering.

”Ökar bredden och djupet i Infors svit”
Ralph Rio menar i en kommentar att förvärvet av Intelligent InSites, ”kommer att lägga till realfunktionsfunktioner i Infor CloudSuite Healthcare som ökar bredden och djupet i sviten, och bättre positionerar Infor för att direkt möta det ökande behovet för sjukvårdsorganisationer att sänka kostnaderna samtidigt som kvaliteten och resultaten upprätthålls.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title