Annons

ERP: Infor och CGI fördjupar samarbetet med nordisk allians kring molnlösningar

– Vi ser fram emot att kunna ta vårt partnerskap till en ny nivå. Med CGIs helhetserbjudande, tillsammans med Infors väl beprövade branschlösningar kommer vi att kunna erbjuda våra Infor-kunder bästa möjliga stöd för sina affärsverksamheter, kommenterade CGIs Paul Svensson, ”Infor Alliance Partner”, saken.

Han konstaterade vidare att CGI nu kommer att investera i ytterligare kapacitet för att förstärka sin Infor CloudSuite-kompetens och i verksamhetsutvecklare med djup kunskap inom de ovan nämnda industrisegmenten.

LYCKADE KUNDPROJEKT
Till saken hör att att Infor och CGI har genomfört flera lyckade kundprojekt tillsammans, bland annat för Sandvik Materials Technology:
– För oss innebär partnerskapet att vi på ett tydligt sätt kan dra fördelar av att Infor och CGI gemensamt stöttar oss i användandet av Infors lösningar ur både ett produkt- och ett verksamhetsperspektiv. CGI har också möjlighet att stötta oss ur ett teknikperspektiv både on premises och i kommande projekt att ta oss till molnet, säger David Nanayakkara, IT Manager M3 Operations, Sandvik Materials Technology.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title