Annons

ERP: Jeeves tar hem större order från InfoCare

Med tanke på att InfoCare är verksamma i fyra länder och har både centrallager på fyra orter samt lokala lager och distributionsställen på nästan 100 platser ställs det höga krav på att kunna samordna inköp, se totala volymer på lager och kunna ta reservdelar från de olika lagren. Speciellt när man jobbar mot SLAer och har ett åtagande gentemot kund att kunna leverera och reparera saker snabbt. I en snabbrörlig teknisk miljö blir reservdelar snabbt omoderna och då gäller det även att hitta rätt lagernivå.

Intern IT-kompetens
– Vi har stor intern IT kompetens och en stor fördel med Jeeves ERP är att det är ett anpassningsbart system som vi själva kan ändra i och sätta upp det som vi vill ha det, det innebär att vi kommer kunna spara både tid och pengar, fortsätter Sandvik. Vi kommer även kunna använda den mobila lösningen för vårt lager och bli mer flexibla och snabbfotade.

– Vi är förstås glada över förtroendet från InfoCare, säger Anders Viberg, ansvarig säljare hos Jeeves. Det är roligt att få vara med och bidra med det Jeeves ERP är bra på; att hantera komplexa upplägg med flera länder, stora lager, stora volymer och många transaktioner. Och även hantera returflödet av reservdelar, det är något vårt system är bra på.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title