Annons

ERP: Jeevesägda systemet Garp tecknar avtal med ny samarbetspartner

VD för Connect Companies, företaget som alltså äger och säljer Blue Integrator, är Stefan Jörkander. I en kommenterar dagens annonserad affär säger han:
– Vi vet sedan tidigare att Garp är ett mycket kvalificerat affärssystem med ett stort antal nöjda kunder. Med det här partneravtalet kommer vi nu ännu närmare varandra. Det ger oss väldigt goda förutsättningar att hjälpa befintliga och nya Garpanvändare arbeta med modern och effektiv integration. Nu ser vi fram emot att bli en säker resurs och ett komplement till de GarpCenter som arbetar för att förenkla och effektivisera kundernas informationsflöden.

Utökade integrationsmöjligheter
– Vi på Garp är otroligt glada över vårt nya samarbete med Connect Companies där vi nu tillsammans kan erbjuda utökade integrationsmöjligheter med hjälp av Blue Integrator. Med Garps nya API kommer detta bli som ett smörgåsbord för våra kunder, säger Anneli Andersson, produktchef Garp.

Om integrationsmotorn Blue Integrator ska sägas att det är en lösning som är enkel att installera och använda, samtidigt som den är flexibel och möjliggör ett stort antal integrationer. I stället för att registrera och hämta information från många olika delsystem kan Blue Integrator hantera all information från ett och samma ställe. Till skillnad från lösningar med en stor mängd direktintegrationer gör integrationsmotorn att information bara behöver registreras en gång. Det sparar tid och resurser samtidigt som risken för fel minskar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title