Annons

ERP: Köpet som skapar Nordens största renodlade SAP-partner

I pressmaterialet skriver masn att målgruppen för den nya koncernen, som även i Sverige kommer att heta Pearl, främst är stora och medelstora företag med avancerade IT-behov. Pearl skapar skalbara och modulära SAP-lösningar, som nu också kunder på den svenska marknaden får nytta av.
– Jag kan inte tänka mig en bättre partner för Zuite än Pearl Group. Tillsammans kommer vi erbjuda våra kunder unika lösningar på mycket konkurrenskraftiga villkor. Våra medarbetare kommer att få nya utvecklingsmöjligheter och nya spännande utmaningar, säger Carl Östholm, VD för Zuite.

SUCCESIVT NEDMONTERAD VERKSAMHET
Under de senaste åren har vi skrivit om hur Enfo successivt monterat ned sin tidigare verksamhet med specialiserade bolag för att istället bygga en enhetlig koncern. I september lierade sig Linköpingsbaserade IT Software med Zervicepoint, och nu är det klart att man helt gör sig av med sin minoritetsandel på 30 procent i den svenska SAP-verksamheten i Zuite Business Consulting.
IDGs svenska sajt skriver att, ”Enfo successivt monterat ned sin tidigare verksamhet med specialiserade bolag för att istället bygga en enhetlig koncern. I september lierade sig Linköpingsbaserade IT Software med Zervicepoint, och nu är det klart att man helt gör sig av med sin minoritetsandel på 30 procent i den svenska SAP-verksamheten i Zuite Business Consulting.”

Om Zuite Business Consulting kan noteras att bolaget grundades 2006. Bakgrunden var att ett antal större organisationer önskade sig ett SAP-initiativ där man kunde få tillgång till kunniga och erfarna konsulter. Zuite har sedan dess skaffat sig över 60 konsulter till sina kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företaget har en genomsnittlig SAP-erfarenhet på 16 år, kompletterat med omfattande verksamhets- och processkunnande.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title