Annons

ERP: Samarbete med Optosweden ger Jeeves automationsfördelar

- Vi letar ständigt efter partners som kan stärka vårt kunderbjudande ytterligare.
Det säger Jeeveschefen, Christina Skogster Stange apropå det nya samarbetet med Optosweden. Det handlar om molnlösningar som digitaliserar och automatiserar administrativa funktioner, ett område som växer så det knakar.
- Optosweden kan det här och tillsammans med ett heltäckande Jeeves ERP kommer produkten verkligen till sin rätt, tillägger Skogster Stange.

Lösningen från Optosweden som Jeeves nu förstärker med heter CrossState eVoyce. Det är en molnmjukvara för radtolkning och ett koncept där alla format av fakturor kan hanteras i samma flöde. Med eVoyce elimineras även behoven av att välja mellan outsourcing eller in-sourcing, valet är fritt och kan göras på sekunder.

”En av de mest flexibla lösningarna”. Christina Skogster Stange menar att Optosweden, med över 20 år i branschen av tolkning och leverans av data, har tagit fram en av marknadens mest flexibla lösningar i molnet för hantering av inkommande och utgående fakturor och andra dokument.

I och med samarbetet med Jeeves kan man nu erbjuda eVoyce som en helintegrerad del i Jeeves affärssystem för helautomatisk matchning av faktura mot inköpsordrar, beställningar och inleverans för alla typer av inkommande fakturor så som e-faktura, PDF och skannade dokument.
– Jeeves är precis den typen av partner som vi vill ska erbjuda våra integrerade lösningar till sina kunder. Kunden får det bästa av två världar och framförallt en leverantör som förstår helheten och vikten i alla steg, kommenterar Niklas Horn Lundberg, VD för OptoSweden.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title