Annons

ERP: Pandemin inget hinder för Monitor – expanderar i Norge

Jonas Persson konstaterar vidare att man har haft lite olika samarbeten med partners, som har stöttat Monitor lokalt i Norge.
– Men vi har sett de goda möjligheterna med att verkligen kunna vara med och utmana på den norska marknaden, säger Jonas Persson, affärsutvecklingschef och interims-VD
för Monitor Norge.

Representerade på många marknader
Monitor har under de senaste åren tagit stora steg på flera marknader runt om i världen, med dotterbolag i Polen, Finland, Kina och Malaysia. Satsningen i Norge följer företagets strategi.
– Många företag väljer att ligga lågt under den rådande pandemin och självklart kunde våra förutsättningar vara bättre. Vi har trots det valt att satsa ytterligare pengar och kraft för att på sikt kunna skörda. Vi har sedan länge haft försäljning i Norge och precis som i andra länder där vi har valt att starta ett dotterbolag, bedömde vi att det inte längre fanns några hinder. Vi ser med stor tillförsikt fram emot utvecklingen av vårt norska bolag, säger Morgan Persson, koncernchef för Monitor Group.

Monitors affärsutvecklingschef och interims-VD för den norska rörelsen, Jonas Persson.

Siktar på enbart
lokal personal i Norge
Monitor har redan påbörjat sin rekrytering till det norska kontoret. Målet på sikt är att bara ha lokal personal.
– Jag tror verkligen på att vi ska ha lokal personal på kontoret, som troligen blir i Lilleström, och runt om i Norge. Därför har vi nu startat en bred rekryteringskampanj. Vi har redan fått in ett antal intresserade och hoppas på en fortsatt bra respons, säger Jonas Persson.

Optimerat för tillverkning
Bolagets affärssystem, MONITOR som är optimerat för tillverkande företag, har utvecklats i nära samarbete med bolagets kunder. ”Därför är det både användarvänligt och kostnadseffektivt,” skriver Monitor i en pressrelease. Man pekar också på värdet av mer än 40 års erfarenhet, som man menar är ett viktigt skäl till att företaget är, ”den marknadsledande leverantören av affärssystem i Sverige.”
Företaget grundades 1974 av Åke Persson och har under resan kontinuerligt växt och har i dag över 300 anställda.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title