Annons

ERP/Retail: Vass holländsk referens avgörande för IFS-partnern Levilos avtal med Blomsterlandet

IFS Applications ska hos Blomsterlandet finnas i alla deras butiker och deras centrallager. Just lagerhanteringen hos en blomsterhandlare skiljer sig från andra lager då det handlar om levande växter som kräver snabba beslut och effektiva processer. Allt detta kommer IFS Applications nu att hantera.

I spets inom detaljhandeln
För Levilo innebär avtalet att de på allvar etablerar sig som en av de främsta leverantörerna av affärssystem till detaljhandeln. Företaget har arbetat med ett antal stora detaljhandlare genom åren men fokuserar nu än mer på retail-sektorn.
– Det är roligt att välkomna Blomsterlandet till vår skara av kunder, säger Denis van Nunen, som är tillförordnad VD för Levilo. Vi ser fram emot att få genomföra ett effektivt projekt tillsammans och samtidigt förbereda Blomsterlandet så att de står redo inför en framtida utveckling och nya inititativ.

Denis van Nunen, tillförordnad VD för Levilo.

Parallellt med arbetet att implementera affärssystemet kommer Levilo att tillsammans med Blomsterlandet att utveckla en app som underlättar arbetet med inventering i butikerna.                

Viktig kanalpartner till IFS
Levilo är en av svenska affärssystemutvecklarens, IFS, viktigaste kanalpartners och blev under 2020 utsedd till huvudpartner inom Retail-området för Norden och Baltikum. Bolaget har lång erfarenhet av IFS Applications, vilket bl a innebär att man kan erbjuda kvalificerade tjänster, stora som små. De har även mångårig erfarenhet av att arbeta såväl inom Sverige som internationellt. Att leda implementationer och globala utrullningar av nya system gör de året om, men medarbetarna är även duktiga på övriga tjänster som drift, support och förvaltning av IFS Applications.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title