Annons

AFFÄRSSYSTEM: Unit4 fördjupar samarbetet med Arribatec kring Business World-sviten

ERP-sviten från Unit4 ser till att effektiv ekonomisk förvaltning hamnar i centrum för affärssystem och processer. I kombination med Arribatecs djupa systemintegration och processkompetens kan man stötta en mängd olika funktioner i kärnverksamheten såsom tillgångs- och ansvarshantering, transaktionshantering, planering och analys.
– Som en av de ledande leverantörerna av affärssystem och relaterade tjänster från Unit4 globalt är vi stolta över att kunna tillföra ett värde till mer än 200 av Unit4:s ERP-kunder i 20 länder. Det nya partnerskapet innebär en viktig milstolpe för oss, vid en tidpunkt då organisationer söker efter erfarenhet och mjukvara som är byggd utefter hur team arbetar idag, säger Per Ronny Stav, koncernchef på Arribatec.

– Vi är inriktade på att utöka vårt partnerekosystem för att möta efterfrågan vi ser för det vi kallar för “people-centric applications”, säger Unit4s Beata Wright.

Stärker Arribatec på flera globala marknader
Genom samarbetet kommer Unit4 och Arribatec att arbeta nära för att stärka sin marknadsnärvaro på flera globala marknader. Med tiden kommer partnerskapet också att göra det möjligt för företagen att identifiera nya marknadsmöjligheter, där de kan utöka sin kapacitet och ge mervärde för sina kunder.
– Vi är inriktade på att utöka vårt partnerekosystem för att möta efterfrågan vi ser för det vi kallar för “people-centric applications”. Arribatec har över 100 anställda med fokus på Unit4 Business World med ett erfaret team av konsulter med lång vana av att implementera och stödja Unit4 ERP globalt. Deras kompetensdjup kombinerat med internationell erfarenhet gör dem till en idealisk partner, förklarar Beata Wright, global chef för ”Partner Ecosystems” hos Unit4.

Analytikerberöm till Unit4
Intressant att notera i sammanhanget är att ERP-analytikern Ray Wang, på Constellation Research har nyligen publicerat rapporten ”Innovations Abound in Global Cloud ERP Suites”. Rapporten identifierar branschtrender och ledande leverantörer inom molnbaserade affärssystem (ERP). Bland affärssystem anpassade till tjänsteleverantörer marknadsförs Unit4 som branschledare.

Bolaget skriver i en kommentar att, ”kunder väljer Unit4 eftersom företagets lösningar är baserade på flexibel konfiguration samt djup vertikal expertis. Det är också ett plus att Unit4 fokuserar på den medelstora marknaden, och inte minst att programvaran sätter människor i centrum för dess design och användargränssnitt.”

I sitt arbete med rapporten har Constellation Research samlat information från 200 ledande teknikföretag som tillhandahåller molnbaserade affärssystem. Ray Wang talar om de många fördelarna med Unit4:s plattform.
– Vi har pratat med Unit4:s kunder och ser att Unit4:s People Experience Suite ger dem solida servicelösningar. Plattformen ger möjlighet till omfattande automatisering och lösningar för leverantörer av till exempel finansiella tjänster, högre utbildning, den offentliga sektorn och ideella organisationer, förklarar analytikern.

Unit4-chefen, Mike Ettling.

Utpekas som en lågkod-plattform
I rapporten anges också att Unit4:s lösningar med litet eller ingen kod (även kallat low-code/no-code), vilket gör det lättare för kunder att integrera snabbt. Detta är en viktig faktor för företag som vill migrera till molnbaserade affärssystem.

– Denna rapport definierar tydligt skillnaden mellan vårt serviceinriktade system jämfört med produktinriktade system. Rapporten placerar Unit4 som marknadsledande bland leverantörer fokuserade på tjänstesektorn, säger Unit4s koncernchef, Mike Ettling, som också är angelägen om att förklara vad affärssystemet gör för anställdas välbefinnande.

– Anställda får tillgång till information från hela företaget så att de inte bara fokuserar på sitt dagliga arbete utan även vet att deras ansträngningar är meningsfulla i den stora bilden, säger Ettling. 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title