Annons

ERP: Unit4 inför fasta priser för migrering till molnet

ERP: Unit4 inför fasta priser för migrering till molnet När affärssystemutvecklaren Unit4 under förra veckan genomförde sitt internationella användarevent, Connect Ambassadors i Amsterdam, var molnet ett av de mest fokuserade ämnena vid sidan av sånt som användarupplevelse, automation och innovation.
En av de mest intressanta nyheterna som lanserades var att det nu införs ett fast pris på att migrera till molndrift. Detta för att tidsramar och budget ska bli tydligare, snabbare och utan överraskningar. För att få en fullständig överblick av arbetets omfattning, samt kunna identifiera unika anpassningar och gränssnitt mot andra system, så kommer Unit4 alltid att inleda arbetet med en utvärdering av kundens nuvarande IT-miljö. Baserat på den bedömningen ger Unit4 därefter ett fast pris för hela migreringsprocessen.

– En stor del av våra kunder befinner sig i branscher som kan dra nytta av att migrera, säger Mike Ettling, CEO för Unit4. Att flytta till molnet och vår lösning People Platform ger dem stora fördelar och tillgång till ny teknik som förbättrar medarbetarnas upplevelse och stärker deras konkurrenskraft. Våra fasta priser och tydliga metodik för migrering kommer att spara tid för kunderna, sänka deras kostnader och skapa förutsättningar för att snabbt dra nytta av lösningen i molnet.

Erbjudandet kommer i olika storlekar för små, medelstora och stora företag och implementeringen kan ta så lite som 20 dagar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title