Annons

ERP: ”Det bästa av två världar”, när Vismapartnern EA System och Hantverksdata samarbetar

För Hantverksdata betyder satsningen att man inom sitt huvudområde vill utveckla affärssystem för hantverksbranscherna, medan EA System förstärker sin ERP-tjänst genom att tillhandahålla integration med affärssystem. Parallellt med detta ingår företagen ett partnerskap för att förbättra marknadserbjudandet till hantverkare och entreprenörer i de nordiska länderna.
– Vi ser en tydlig trend bland hantverksföretag när det gäller integrering av olika typer av ERP-lösningar. Det var länge sedan hantverkare övergav papper och penna, digitaliseringsresan är i full gång men långt ifrån avslutad. Många bolag har redan idag ett flertal system för att genomföra sin verksamhet, vi vill erbjuda dessa de bästa förutsättningarna till effektivare processer, och där spelar goda integrationsmöjligheter en viktig roll, säger Joakim Lisinski, CSO på Hantverksdata AB.

WIN-WIN-LÄGE FÖR BÅDA BOLAGEN
På sista raden är målet med samarbetet att utveckla en ”win-win-situation” där båda företagen stärker sin marknadsposition.
– Vi vill vara först i utvecklingen för att ge ännu bättre tjänster till kunden och med tanke på framtidens utmaningar är vi väldigt glada över det här strategiska samarbetet, summerar Ahnsberg.
Hans EA System har varit verksamt på den svenska marknaden i snart 10 år och har konsulter med erfarenhet av Vismas affärssystem som sträcker sig ännu längre tillbaka.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title