Annons

Eurostep i partnerskap med större australiensisk PLM-konsult

D-twin är en större PLM-konsult i Australien, med expertis inom leverans av digitala transformations- och integrationslösningar. Detta baseras på stöds av marknadsledande teknikplattformar.

EN PASSANDE SAMARBETSPARTNER
Till saken hör också att bolagets team har försvarssäkerhets-godkända referenser, man har pågående relationer med globala ”blue-chip-organisationer” och strategiska partnerskap med Australiens främsta tillverkare.
– Vårt uppdrag är att maximera värdet från produktdata för australiensisk industri, säger Steven Godsell, CEO för d-twin. Baserat på vår erfarenhet av att implementera olika PLM-plattformar ser vi en mycket stark passform för ShareAspace-plattformen i dess förmåga att möta behovet av att samarbeta mellan dessa ibland disparata PLM-plattformar. Vi är glada över att kunna lägga till Eurostep som partner och det gemensamma arbete vi har utfört hittills har visat oss de unika förmågorna hos ShareAspace, avslutar Godsell.

För Eurosteps del ser de branscher d-twin jobbar mot ut att passa som hand i handske. Eurostep levererar mjukvara och tjänster för produktlivscykelhantering med särskilt fokus på kontrollerad datadelning inom och mellan företag och förvisso också t ex försvarsorganisationer. Tjänsterna sträcker sig från förstudier till implementering och support av system. Eurostep har små och medelstora kunder inom en mängd olika branscher, inklusive fordon, flyg, försvar, energi, högteknologi, AEC och anläggningar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title