Annons

FactoryTalk Design Hub: Rockwell släpper ny lösning för industriell automationsdesign i molnet

Den nya huben är allmänt byggd för att förbättra utvecklingen och driftsättningen av automationsprojekt för industriella organisationer, samtidigt som de kan följa de senaste säkerhetsstandarderna och bästa praxis för informationsteknologi (IT), rapporterar företaget. Det gör det möjligt för team att få tillgång till design på begäran från vilken webbläsare som helst med programvara som alltid är uppdaterad och flexibelt skalar användare och beräkningskapacitet för att möta kraven på projektarbete.

Fem kärnlösningar
Mer i detalj ser upplägget kring FactoryTalk Design Hub ut som följer nedan. Lösningen innehåller fem kärnmoduler:

 • FactoryTalk Design Studio
  FactoryTalk Design Studio är en ny molnbaserad mjukvaruprodukt byggd från grunden för att förbättra systemdesigneffektiviteten. Tillgänglig när som helst, var som helst med endast en webbläsare, det krävs inga nedladdningar eller installationer och inget ansvar för programvaruunderhåll.
 • Från och med kontrolldesignen reducerar FactoryTalk Design Studio utvecklingstiden genom att utnyttja moderna metoder för mjukvaruutveckling och ett integrerat versionskontrollsystem. Team kan samarbeta lättare än någonsin med automatiserade verktyg för att dela och slå samman ändringar, och projektstorlekar kan skalas dynamiskt med stöd för flera kontroller i ett enda projekt.
 • FactoryTalk Optix-programvara
  FactoryTalk Optix, känd som ”visualisering för visionärer”, är en molnaktiverad produkt för gränssnitt mellan människa och maskin som lanseras inom FactoryTalk Design Hub. Med FactoryTalk Optix Studio kan användare designa, testa och distribuera applikationer direkt från en webbläsare. Valfri molnbaserad anslutning möjliggör nya samarbetsflöden som gör att ändringar kan göras var som helst och när som helst. FactoryTalk Optix är designat för att förbättra processer, effektivitet och leveranser med hjälp av en skalbar, modern plattform, enligt företaget.
 • FactoryTalk Twin Studio
  FactoryTalk Twin Studio är en heltäckande automationsdesignlösning där användare kan designa, programmera, simulera, emulera och praktiskt taget driftsätta i en molnmiljö. Det molnbaserade ekosystemet använder Rockwells mjukvaruprodukter och är tillgängligt var som helst med hjälp av en webbläsare.
 • FactoryTalk Vault
  FactoryTalk Vault tillhandahåller säker, molnbaserad centraliserad lagring för tillverkningsdesignteam. Med sin moderna version och åtkomstkontroll möjliggör FactoryTalk Vault med avancerade designverktyg större insikter i design genom djupgående analys av kontrollprojekt.
 • FactoryTalk fjärråtkomstlösning
  FactoryTalk Remote Access möjliggör säkra anslutningar till utrustning, vilket gör att teamen kan svara på behov snabbare och lösa produktionsproblem var som helst. FactoryTalk Remote Access kopplar snabbt domänexperter till kritiska problem, oavsett den fysiska platsen för någon av dem, vilket ökar supportens svarstid och minskar kostnaderna i samband med resor och stilleståndstid.

FactoryTalk Design Hub och dess kärnkomponenter kommer alla att vara allmänt tillgängliga i början av 2023.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title