Annons

FINANS-IT: Unit4 Prevero förstärker partnersidan med DBI Provider och qep Solutions

CPM marknaden (Corporate Performance Management) är ett av Unit4s viktigaste strategiska områden och inkluderar både lösningar inom finansiell planering, analys och konsolidering.
Under 2018 har Unit4 Norden satsat på Unit4s CPM lösning, Unit4 Prevero, och genom att bygga upp ett dedikerat team vuxit med flera nya kunder samt företag som alla efterfrågar verktyg för att kunna samordna sin strategi, ekonomi och affärsverksamhet.
För att tillgodose det ökade behovet förstärker Unit4 sin leverans med att certifiera två nya partners; DBI Provider AB samt qep Solutions AB, båda med lång erfarenhet av att hjälpa kunder.

Finn Følling, ansvarig för Unit4s CPM-satsning i Norden, konstaterar att det hela handlar om egentligen två nygamla partnersamarbeten:
– Vi är glada och stolta över att få presentera två nygamla partners; DBI Provider samt qep Solutions som certifierade Unit4 Prevero partners. Det är viktigt för oss att samarbete med tidigare etablerade partners som redan har befintliga relationer med våra kunder och som kan stärka oss ytterligare med fler resurser och kompetens, konstaterar han.

Började bygga Preverokompetens för två år sedan. – Vi har under snart fem år haft en stark och framgångsrik relation med Unit4 inom konsolidering och rapportering. Unit4s breddning inom CPM-området är jättespännande och passar väldigt bra in på vår totala affär. Vi började bygga kompetens kring Prevero för snart två år sedan och ser nu fram emot att på bred basis börja bygga värde hos såväl befintliga som nya kunder, säger Bertil Sahlberg, VD för DBI Provider.
– Unit4s breddning inom CPM-området är jättespännande och passar väldigt bra in på vår totala affär. Vi började bygga kompetens kring Prevero för snart två år sedan och ser nu fram emot att på bred basis börja bygga värde hos såväl befintliga som nya kunder, säger han. 
– Som certifierad partner inom CPM området och Prevero stärker vi vårt kunderbjudande ytterligare samtidigt som vårt strategiska partnerskap med Unit4 fördjupas, tillägger Peter Nyström, grundare qep Solutions.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title