Annons

Semcon & IVISYS: Förenklad logistik med det senaste inom AI-baserad maskinvision

Klart är att företag inom alla branscher och marknader behöver inspektioner: pallar, bilkomponenter, tandimplantat, containrar och medicinsk utrustning – listan kan göras lång. IVISYS är ett svenskt företag som utvecklar innovativa lösningar för automatiserad visuell inspektion inom branscher som till exempel livsmedels- och dryckesindustrin, lagerautomatisering, detaljhandel och medicinteknik. Lösningarna säkerställer högre produktkvalitet, bättre driftsäkerhet och ökad säkerhet. 
– IVISYS spelar en viktig roll inom modern tillverkning och automatisering. Företaget befinner sig på en spännande resa, och vi på Semcon är glada över att få vara med. På kort tid har vi satt ihop ett team som flexibelt kan bidra med rätt kompetens och resurser så att IVISYS snabbt kan nå sina ambitiösa mål, säger Robert Eliasson, områdeschef för produktionsutveckling och automation på Semcon.

Produktdesign avgörande
 
Samarbetet inleddes i april 2022 och har utvecklats i takt med att IVISYS bygger upp sitt varumärke och sin globala verksamhet. I nuläget består Semcons team av sex experter inom mekanisk design, robotik, programmering, produktdesign och produktstrategi.
– Produktdesign är avgörande för att vi ska kunna erbjuda en unik varumärkesupplevelse, och vi är glada över att samarbeta med Semcon för att utveckla en produktdesign som verkligen gör skillnad för våra kunder, säger IVISYS-basen, Stefan Bohman (bilden t h).

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title