Annons

Förre Tactonchefen, Christer Wallberg, tar plats i lågkod-raketen Multisofts styrelse

Poängen med lågkodplattformar är framför allt att komplexiteten ligger ”under ytan”. Den som använder mjukvaran behöver inte koda i programmeringen, därav kategoriseringen ”lågkod”. Det gör programvaran. Användaren behöver bara ”dra och släppa” och kan med mycket enkla medel anpassa exempelvis uppbyggnaden av en instrumentbräda, en ”dashboard”, efter behov. I en tid när IT-komplexiteten tenderar att, åtminstone under ytan, bli alltmer komplex är lätthanterade lösningar som kopplar mot andra system för att utveckla smidiga flöden inom diversifierade IT-upplägg, guld värda.
– Det är otroligt spännande att få vara med på resan att utveckla Multisoft, som levererar lösningar via sin Low Code-plattform, och hjälpa både företaget och plattformen att växa. Det här är en av de mest lovande och spännande teknologierna inom mjukvaruutveckling. Jag tror att Low Code kan totalt revolutionera framtidens systemutveckling. Det är också fantastiskt roligt att få jobba med ett bolag där personalen är så otroligt engagerade och positiva. Det gör att ”the sky is the limit”, säger Christer Wallberg i en kommentar.

VOLVO, VATTENFALL OCH CA 400 ANDRA BOLAG PÅ KUNDLISTAN
Om Multisoft ska vidare sägas att bolaget sedan det grundades har levererat över 400 projekt till en bred kundbas bestående av exempelvis Volvo, Länsförsäkringar och Vattenfall.
Företaget har haft en genomsnittlig årlig tillväxttakt på 15% de senaste fyra åren som ett resultat av stark efterfrågan på deras tjänster.
– Vi välkomnar Christer Wallberg som ny i styrelsen där han kommer att ha ett styrelseansvar med fokus på att utveckla marknadsföring och försäljning. Han har en mycket relevant bakgrund som matchar Multisofts behov och har under lång tid bidragit med värdefulla insikter till professionella teknologiföretag. Wallbergs erfarenhet kommer att vara väldigt värdefull för Multisoft och våra ambitioner med fortsatt tillväxt, säger Emil Gyllenring, VD för Multisoft.
Det man generellt förknippar med Christer Wallberg är ett utomordentligt kontaktnätverk, kreativitet och en stor kapacitet att få till vassa, säljande kommersiella lösningar. Inga dumma egenskaper för ett bolag som Multisoft.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title