Annons

HPC: Ledande innovatörer visar upp avancerad hantering av arbetsbelastning och ny teknik som kapar tid och kostnader

Bakgrunden är att Altair som ett globalt teknikföretag med lösningar inom dataanalys, simulering och högpresterande databehandling (High-Performance Computing, HPC) och Artificiell Intelligens (AI), erbjuder en hel del som kan vara av signifikant betydelse i ovan relaterade områden.
– Vi anser att det som Altair nu erbjuder är branschens mest omfattande HPC-lösning och vi ser fram emot att visa upp de nya sätt som ledande innovatörer använder för att tillämpa HPC för att nå ut till de främsta inom branschen för att lösa viktiga problem snabbare och mer effektivt, säger James R. Scapa, grundare av och verkställande direktör för Altair.
På sitt ”Summit” nu maj kommer yrkesverksamma inom HPC, ledande experter och slutanvändare från en rad olika branscher att medverka. Under evenemanget kommer man att undersöka moderna HPC-arbetsbelastningar, verktyg och infrastrukturer samt uppmärksamma aktuella HPC-drivna innovationer och främjande teknologier.

– Altair nu erbjuder är branschens mest omfattande HPC-lösning och vi ser fram emot att visa upp de nya sätt som ledande innovatörer använder för att tillämpa HPC för att nå ut till de främsta inom branschen för att lösa viktiga problem snabbare och mer effektivt, säger Altairs CEO och grundare, James R. Scapa.

TEKNISKA GENOMBROTT
Evenemanget kommer även att innehålla presentationer och sessioner med tekniska genombrott från Altairs partners som till exempel Intel, Oracle, Google, NVIDIA och Microsoft. Betydande sessioner innehåller:
• Exklusiv genomgång av HPC-branschen med Hyperion Research
• ”On and Off the Track, Every Second Counts, the Critical Role of HPC Optimization” (Varje sekund räknas, HPC-optimeringens avgörande roll), Aston Martin Cognizant Formula One Team
• ”Job Scheduling on NCAR’s Next-generation Supercomputer” (Schemaläggning av jobb på nästa generations NCAR-superdatorer), NCAR
• ”Driving Efficiency with High-performance Computing” (Drifteffektivitet med högpresterande datorbehandling), American Axle
• ”AI Takes to the Clouds” (AI bland molnen), panelpresentation

– Under de senaste åren har vi gjort exceptionella framsteg och investeringar i teknologier som hjälper våra kunder att hantera sina HPC-resurser, både på plats och i molnet, säger Scapa, och tillägger:
– Vi har sett en ökande efterfrågan av optimering av HPC-miljöer och förväntar oss att trenden fortsätter, och till och med ökar, när affärsverksamheten återgår till det normala.

FRAMGÅNGSRIK DRIFTSÄTTNING AV HPC-SYSTEM
En av de som framträder på det digitala Altair-eventet är Alex Norton, ”principal technology analyst” och data analysmanager på Hyperion Research.
– Vi ser fram emot att dela med oss av vår syn på den bredare HPC-marknaden tillsammans med resultatet av en nyligen genomförd studie som undersöker de viktigaste aspekterna att ta hänsyn till när man utvecklar och driftsätter ett framgångsrikt HPC-system, berättar han.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title