Annons

GE Healthcare och Rockwell i samarbete om framtidens läkemedelstillverkning

GE Healthcare och automationsföretaget Rockwell ska kombinerar sin expertis inom automation, IT och engångslösningar för att anpassa tillverkningen av läkemedel till den digitala tidsålderns möjligheter. ¥ Samarbetet kommer att underlätta för läkemedelstillverkare att öka effektivitet, nå marknader snabbare och leverera anpassade mediciner med hjälp av innovativa lösningar ¥ Samarbetet är ett viktigt steg i förändringen av läkemedelstillverkning mot kraven i Biopharma 4.0.
- Vårt samarbete med GE kommer att göra bioprocessproduktionen mer agil. Framtidens anläggning omdefinierar möjligheterna inom biomedicinsk tillverkning. Med anslutbarhet, information och modulär utrustning kan vi skapa processer i mindre skala som är effektivare, säger Fran Wlodarczyk, senior vice president, Architecture and Software, Rockwell Automation.


Tanken är att de två samarbetsparterna ska hjälpa läkemedelstillverkande företag att skapa flexibla och skalbara verksamheter för framtiden som är fokuserade på snabba svar på marknadens krav, strömlinjeformad tillverkningsteknik och anpassningsbara tillverkningsmiljöer.
GE Healthcare har också gått med i Rockwell Automation PartnerNetwork-program som OEM-partner för att kunna erbjuda ett styrsystem i toppklass.

Individuellt anpassade mediciner
Wlodarczyk säger vidare att GE Healthcare som en del av Rockwells PartnerNetwork-program kommer att hjälpa GE Healthcare att göra verklighet av den uppkopplade verksamheten, så att de kan möta kraven på mer individuellt anpassad medicin och nå marknaden snabbare. En tes som Kevin Seaver, exektiv general manager för divisionen, ”Bioprocess Automation and Digital” på GE Healthcare.
– När GE Healthcare och ekosystemen för vård allt mer utgår från varje individs förutsättningar blir flexibla och skalbara lösningar centrala för företag så att de kan tillverka mindre partier med skräddarsydd medicin på ett effektivt sätt. Vårt samarbete med Rockwell Automation är en del av vår strategi för att bekräfta att vi kan leverera innovativa lösningar som uppfyller kraven i Biopharma 4.0, säger Kevin Seaver, executive general manager, Bioprocess Automation and Digital, GE Healthcare.

Augmented Reality stöd i tillverkningen
GE Healthcare och Rockwell Automation kan hjälpa företag med följande:
¥ Uppnå ökad effektivitet med FlexFactory engångsutrustning, integrerad i Figurate automation av tillverkningsprocesser som förbättrar reproducerbarhet, repeterbarhet och uppföljning.
¥ Digitalisering av batchfiler och processer för att reducera granskningsperioder med veckor. Det går till och med att uppnå granskning i realtid.
¥ Leverera instruktioner via AR (Augmented Reality) till personal, vilket leder till förbättrad batchhantering, procedurer, installation av utrustning samt utbildning.

Automation ger bättre effektivitet i tillverkningen, mindre överproduktion och mer strömlinjeformade arbetsflöden. Detta reducerar time to market. Samarbetet utnyttjar den kombinerade expertisen inom engångsanvändning i bioprocessproduktion med den omfattande kunskapen inom automation och IT i syfte att omvandla statistik till produktivitet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title