Annons

Han blir ny marknadsdirektör hos CPQ-utvecklaren Tacton

CPQ-utvecklaren Tacton rekryterar Mikkel Drucker som CMO (Chief Marketing Officer). Han kommer närmast från rollen som CMO på Atea Danmark och ska på Tacton ansvara för varumärkesstrategi, produktmarknadsföring, digital marknadsföring och strategisk företagskommunikation med fokus på internationell tillväxt.

– Det här är en spännande tid att börja på Tacton, säger Mikkel Drucker. Företaget har stor potential, både tekniskt och med de många internationella talanger från 32 olika länder som jobbar på bolaget. Jag är hedrad att vara en del av nästa steg mot tillväxt och att stödja ytterligare framsteg genom strategisk marknadsföring, säger Mikkel Drucker.

Snabb internationell expansion. Bakgrunden till den nya posten på Tacton är bolagets fortsatt snabba tillväxt och internationella expansion. I detta är det viktigt att locka rätt talanger till bolaget, konstaterar Frederic Laziou, VD på Tacton Systems.
– Mikkel Drucker är en kunnig och högpresterande marknadsförare med erfarenhet från SaaS-branschen. Hans kunskap inom digital marknadsföring och branding kommer att hjälpa oss mot fortsatt tillväxt och nya möjligheter, säger Tactonbasen.

Utöver Druckers kompetens inom digital- och produktmarknadsföring kommer Tacton att dra nytta av hans internationella erfarenheter inom teknik, IT och SaaS-företag.

Förutom den senaste positionen på Atea Danmark, har han tidigare haft roller som bland annat ”VP of Demand Generation and Product Marketing” på Trustpilot och ”VP of Consumer Market”, på Telenor. Drucker har också 13 års erfarenhet av olika internationella ledarroller hos Nokia.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title