Annons

Han blir SAPs nye presaleschef för bolagets nordiska rörelse

SAPs nye presales-chef har sin bas i Stockholm och rapporterar direkt till SAPs nordiska COO Helle Dochedahl. De nordiska presalesmedarbetarna är specialister inom ett visst lösningsområde eller bransch och de lokala teamen arbetar sedan tätt tillsammans för att genomföra workshops, pilottester och nya satsningar som visar hur kunderna kan använda ny teknologi, t ex AI och maskininlärning i praktiken.

”SaaS I MOLNET BLIR ALLT MER INTRESSANT”
– Vi ser ett allt större intresse på marknaden för att köpa mjukvara som prenumerationsbaserad tjänst i molnet – och det är också en central del av SAP:s strategi. Vårt fokus under 2021 är att hjälpa kunderna med övergången till molnet och samtidigt modernisera och digitalisera deras verksamhetsprocesser. Där ska vi också kunna möta deras förväntningar på innovation och smarta lösningar, berättar Johan.
Johan Dohlvik har lång erfarenhet av affärssystem och började arbeta med presales inom Supply Chain på SAP år 2004. Sedan dess har han haft flera olika roller inom SAP samt varit tre år som produktchef och säljansvarig på SAP-partnern Implema.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title