Annons

HCL och Siemens PLM i strategiskt partnerskap kring Industri 4.0

Omstöpningen av produktframtagningsvärlden förändrar varje dag. Konsolideringar och nya partnerskaps ingås för att den komplexitet som ofta följer med digitaliseringen. Idag annonseras ytterligare ett exempel på detta: Globala IT-konsulten HCL Technologies och Siemens PLM har ingått ett strategiskt partnerskap. Det handlar om nästa generations teknologier för tillverkande industri (Industri 4.0). Avtalet innebär att HCL och Siemens ska samarbeta kring Siemens Industry Software Suite, inklusive det molnbaserade IoT-operativsystemet MindSphere. De konkreta samarbetsområdena omfattar teknologi, applikationsutveckling, kopplade lösningar och marknadsföring.

– Det finns en betydande efterfrågan på initiativ kring Industri 4.0, inte minst i samband med att våra kunder inom tillverkande industri satsar på automation, cybersystem och IoT-teknologier för att skapa smarta ekosystem. Samarbetet med Siemens är ett bevis på vår ledande marknadsposition på det här området, säger G.H Rao, chef för ”Engineering and R&D Services”, HCL Technologies.

Tar in Siemens IoT-lösning MindSphere. HCL kan nu erbjuda Siemens MindSphere-lösningar till sina kunder över flera sektorer. Tillsammans med Siemens kommer HCL att fokusera på vidareutveckling och innovation baserat på MindSphere. Missa inte i sammanhanget att läsa PLM&ERP News längre analys av denna lösning i kontexten av hur man skapar digitala tvillinglösningar baserat på Siemens PLMs mjukvaruarsenal. Klicka på rubriken: “Siemens PLM, NX 12.0 and the Road to the Digital Twin”
–  Vi är övertygade om att HCL är en stark partner som tillför både skalbarhet och ett globalt nätverk av expertis. HCL:s tjänster passar perfekt med våra produkter och plattformar inom tillverkande industri, vilket gör dem till en strategisk partner, säger Paul Kaeley, senior VP och ansvarig för Siemens PLMs globala partner ekosystem.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title