Annons

Hon blir ny chef för Capgemini Invent i Sverige och Finland

Ann Hellenius har även under flera år haft uppdrag som styrelseledamot och har för närvarande styrelseuppdrag i Synsam, Volvofinans Bank och MSAB. Ann Hellenius kommer att ingå i Capgemini Sveriges ledningsgrupp och rapportera till Cyril Garcia, CEO för Capgemini Invent globalt och medlem i Capgemini Group Executive Board.

EXPERTIS OCH PASSION
Enligt pressmeddelandet från den globala storkonsulten har Capgemini Invents nye chef, ”en expertis och passion för digital transformation och ledarskap har resulterat i flera utmärkelser. 2017 utsågs Ann Hellenius till ’Årets CIO’ i Sverige av IDG och fick utmärkelsen ’European CIO of the Year’ av IT One 2016. Hon har också nominerats till ’Årets Chef’ av tidningen Chef 2018 och Veckans affärer har listat henne som en av näringslivets mest inflytelserika kvinnor i business Tech top 12 2019.

CHEF FÖR 250 MANAGEMENTKONSULTER
Ingen dålig CV alltså, som de cirka 250 managementkonsulterna – baserade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Esbo – får. Capgemini Invent är företagets affärsområde med ansvar för innovation, strategi och digital transformation.
– Vi är mycket glada att Ann Hellenius ansluter till teamet på Capgemini Invent för att stötta vår ambition på två strategiska marknader. Befintliga och framtida kunder i Sverige och Finland kommer att kunna dra nytta av vår breda teknik- och sektorkompetens i kombination med hennes erfarenhet från både offentlig och privat sektor. I geografier där nivån av digitalisering överlag redan är mycket hög kommer detta att hjälpa ledande aktörer att förnya och förändra sig snabbare, säger Cyril Garcia, CEO of Capgemini Invent och medlem av Capgemini Group Executive Board.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title