Annons

Hon blir ny operativ chef för Microsofts svenska rörelse

Nästan samtidigt som Microsofts svenske chef, Erik Bertman, i dagarna blivit utnämnd till ny koncernchef för industrikoncernen Coromatic Group, stod det i dagarna klart att Therése Treutiger, tar steget upp som ny vice VD och operativ chef på svenska Microsoft. Hon har närmast varit försäljningschef för bolagets avdelning för kommuner och myndigheter och har arbetat på Microsoft i nära tre år. Hon tillträder den 1 januari.
– Jobbet som försäljningschef på Microsoft har gett mig breda kunskaper och insikter om Microsofts marknad och produkter samt hur vi kan hjälpa våra kunder att digitalisera sin verksamhet. Microsoft befinner sig mitt i en spännande förändringsresa som jag vill fortsätta att driva och vara en del av, säger Treutiger.

För Erik Bertman blir jobbet som ny koncernchef för Coromatic Group efter Juan Vallejo en tuff utmaning. Han börjar i januari 2018 och har som sagt varit COO på Microsoft i Sverige.

Erik Bertman, COO på svenska Microsoft tar över koncernchefsjobbet på Coromatic.

Går tillbaka till sin styrelseroll. – Efter ett intensivt år och arbete med att lägga grunden för förbättrad lönsamhet och tillväxt, lämnar Juan Vallejo över till Erik Bertman och återgår till att vara styrelsemedlem i Coromatic Group. Erik Bertman kommer ta över rollen både som koncernchef för Coromatic Group och som VD för Coromatic Sverige från och med januari. Hans breda erfarenhet från en mängd olika ledarskapsroller i kombination med hans energi och passion för att utveckla och förbättra bolag gör honom till en perfekt ny koncernchef för Coromatic, kommenterar Kurt Håkansson, ordförande i Coromatics styrelse.

– Jag är både glad och stolt över att få leda Coromatic från och med januari. Coromatic har ett grundmurat rykte av att vara en förstklassig leverantör av service och lösningar för verksamhetskritiska anläggningar och detta i kombination med erfarna och drivna medarbetare ger bolaget en väldigt stark bas att bygga vidare på. Tillsammans skall vi fortsätta att utveckla Coromatic för att möta även de framtida kraven, säger Bertman.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title