Annons

Hon leder SAPs svenska satsning på nya molnsystemet

Affärssystemledaren, SAP, satsar på Malin Teeling, 30, som ledare för bolagets svenska satsning på sitt nya affärssystemet i molnet, SAP S/4 HANA Cloud. Hon kommer närmast från jobbet som kundansvarig för svenska företag inom tjänste-, tillverknings- och energibranschen på SAP.

Det är ingen duvunge som nu tar på sig utmaningen att expandera SAPs nya molnlösning. Malin Teeling har flera års erfarenhet inom digital transformation och finans, bl a hos EQT, Ericsson och Svenska Handelskammaren i Kina och hon ser fram emot det nya uppdraget.
– Företagens kärnsystem behöver inte bara operativt hänga med i digitaliseringsresan, utan framförallt se till att företag kan lyfta sin data till att bli en resurs som är tillgänglig för alla personer och delar i en verksamhet. Det behöver gå fort idag att få ett system på plats och vara lönsamt från första stund.

Med SAP S/4 HANA Cloud, menar hon, har man tagit fram nästa generationens affärssystem.
– Och vi ser stora möjligheter för större till medelstora företag och dotterbolag, som vill eller behöver digitalisera sina verksamheter snabbt.

Senaste tillskottet. SAP S/4 HANA Cloud är SAP:s senaste tillskott inom lösningsportföljen för affärssystem. Utöver att konsolidera verksamhetsdata och tillhandahålla datat i användningar för ekonomi, planering, inköp, sälj mm, möjliggör systemet realtidsanalyser samt innehåller färdiga användningsscenarier av artificiell intelligens och maskininlärning.

Affärssystemet tar bara ett fåtal månader att införa, hävdar SAP, och månadspriset beräknas på volymbas.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title