Annons

HPC: Altair förlänger strategiskt OEM-avtal med HPE

Altair och HPE har skapat en stark relation som innehåller en rad övertygande värden för användare av detta ett världens mer populära HPC-system, säger Sam Mahalingam, teknologichef på Altair och tillägger att, ”det nya avtalet och den senaste utgåvan av PBS Professional visar vår beslutsamhet att fortsätta utveckla och distribuera lösningar som uppfyller branschens behov av att massivt skala och kontinuerligt uppdatera HPCs kapacitet och resurser.”

MASSIVA PRESTANDAHÖJNINGAR
Vad blir bättre i och med detta avtal? Flera faktorer, men nyckelförbättringar inkluderar massiva prestandahöjningar av genomströmning, stöd för både högpresterande och högkapacitetsarbetsbelastningar, enkel tillgång till ”on-demand” molnresurser och ny frihet att kontrollera och optimera budgetar i en organisation.
– Vi ser fram emot att fortsätta vårt långvariga samarbete med Altair för att erbjuda våra kunder avancerade alternativ för att rikta HPC- och AI-arbetsbelastningar, säger Pankaj Goyal, VP för HPC- och AI-hantering på HPE. Genom att erbjuda den nya versionen av Altair PBS Professional i kombination med våra säkra, högpresterande och mångsidiga HPC-system gör vi det möjligt för användarna att optimera utnyttjandet och förbättra produktiviteten och effektiviteten för deras mest utmanande arbetsbelastning.

OMEDELBAR NYTTA
Nu är Altairs avtal med HPE som sagt ingen nyhet. Bolagen tecknade ett OEM-avtal redan 2017. Till saken hör också att Altair tidigare hade fleråriga avtal med organisationer som förvärvats av HPE, inklusive t ex SGI med början 2012 och Cray med början 2015.
Beslutet från HPE och Altair för att förnya sitt engagemang för strategiskt samarbete kommer att säkerställa att HPC-användare omedelbart kan dra nytta av den extra funktionaliteten, flexibiliteten och effektiviteten i den senaste iterationen av PBS Professional.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title