Annons

Husqvarna och Etteplan förlänger outsourcingsamarbete inom teknisk information

Etteplans servicelösning för Husqvarna bygger på fördefinierade processer och en effektiv arbetsgång. Etteplan kommer fortsatt att ha det övergripande ansvaret för produktionen och utvecklingen av tekniska informationstjänster för kunden. Produktiviteten för servicemodellen mäts regelbundet utifrån ett antal indikatorer som man enas om tillsammans med kunden.
– Att Husqvarna nu ger oss fortsatt förtroende att fortsätta hjälpa dem att förbättra sin tekniska information visar att de är nöjda med det vi har levererat och att de tror på våra tjänster, säger Mikael Vatn, SVP, Technical Documentation, Etteplan.
Etteplan levererar lösningar inom mjukvara och inbyggda system, lösningar för industriell utrustning och anläggningsteknik, samt tekniska dokumentationslösningar till världsledande företag inom tillverkningsindustrin.

HUSQVARNAS PRODUKTER
SÄLJS I MER ÄN 100 LÄNDER
I Husqvarnas produktsortiment finns motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är också ledande i Europa inom produkter för trädgårdsbevattning och är en global ledare inom skärutrustning och diamantverktyg för bygg- och stenbranschen.
Koncernens produkter och lösningar säljs i mer än 100 länder.


– Det nya avtalet gör det möjligt för oss att få tillgång till den senaste tekniken och expertisen, samtidigt som vi kan fokusera på vår kärnverksamhet, säger Andreas Rangert, (bilden t v).

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title