Annons

IFS-partnern Levilo utökar avtalet med Höganäs Kakel med nya konsulttjänster

I samband med millenniumskiftet implementerade Höganäs Kakel affärssystemet IFS Applications. Företaget har varit och är mycket nöjda med lösningen. Vad som händer nu är att man planerar förändringar i verksamheten då Höganäs Kakel kommer att flytta sitt huvudkontor till Helsingborg för att samordna såväl kontor som butik och lager.
– Flytten och samordningen är en viktig del i vårt arbete att effektivisera verksamheten, berättar Ulf Persson, applikationsspecialist hos Höganäs Kakel. Arbetet och utvecklingen av affärssystemet blir en viktig del i detta för att projektet ska bli lyckat. Vi ser fram emot att i Levilo få en partner som kan ge oss det stöd vi behöver för att kunna utveckla och anpassa affärssystemet.

NÄRHET GER MER OCH SNABBARE AKTION
Höganäs Kakel har genom åren arbetat med olika konsulter som stöd i arbetet. Nu väljer de dock att skriva ett samarbetsavtal med Levilo.

Ulf Persson, applikationsspecialist hos Höganäs Kakel.

– Vi har behov av en partner som finns närmare oss och som kan agera snabbare, säger Ulf Persson. Via andra partners till IFS fick vi höra om Levilo och det sades mycket gott om dem och när vi senare träffade dem fick vi positiv feedback även direkt från dem.
– Vi på Levilo kunde i juni förra året berätta att vi tecknat ett avtal med IFS som gjorde oss till IFS strategiska retailpartner i Norden och Baltikum, berättar Stephan Norrman, VD för Levilo. När Höganäs Kakel nu går i en riktning att bli mer av en Retailer så känns det klockrent med vårt samarbete. Känns också bra att få ett kvitto på att kunderna tycker att vi kan erbjuda våra tjänster snabbt och nära.

Levilo, som under 2020 tecknade avtal med Glitter och nyligen med Löfbergs, kan därmed addera ytterligare en kund till verksamheten.
Företaget har nyligen etablerat sig i Linköping och planerar att även öppna ett kontor i Göteborg.

MISSA INTE VÅR TIDIGARE DJUPINTERVJU MED LEVILO-CHEFEN

Levilochefen, Stephan Norrman.

Bolaget är en av svenska affärssystemutvecklarens, IFS, viktigaste kanalpartners och blev för för något drygt år sedan utsedd till huvudpartner inom Retail-området för Norden och Baltikum. Men det är bara början. Med VDn i spetsen, Stephan Norrman har man större ambitioner än så.
– Absolut, målsättningarna är att fördubbla omsättningen på tre år och utöka antalet konsulter med 100 procent, säger Norrman, som innan han kom till Levilo verkade 13 år inom IFS, bl a som Partner Account Manager för den dåvarande Skandinaviska regionen samt globalt med partner enablement.
Möt Stephan Norrman i vår tidigare djupintervju; en oerhört kundfokuserad ledare, som ofta under vårt samtal poängterar Levilos målsättningar att, ”stärka kundens förmåga att ta emot projekten”. Vilket ju får sägas vara en grundförutsättning för ett framgångsrikt ERP-projekt. Klicka på länken nedan för att komma till artikeln: ”Levilo – ett namn i IFS-kanalen värt att lägga på minnet

http://plm-erpnews.se/levilo-ett-namn-i-ifs-kanalen-vart-att-lagga-pa-minnet/

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title