Annons

IFS slutför sitt största företagsköp hittills – förvärvet av WorkWave LLC

Svenska affärsystemutvecklaren IFS meddelar att man slutfört köpet av WorkWave LLC. Förvärvet innebär att IFS får en av marknadens mest kompletta Service Management-lösningarna för alla storlekar av tjänsteföretag. WorkWaveköpet är det största i IFS historia.  Bolaget är framför allt verksamma inom fältserviceområdet, ett segment där IFS räknas som världsledande. Det USA-baserade WorkWave jobbar mot SMB-bostadsmarknaden och har en ledande SaaS-lösning för den växande skadedjursindustrin.

IFS-chefen, Alastair Sorbie, hävdar i samband med att köpet förts i hamn att man nu kan leverera de bästa servicelösningarna på marknaden.

– Vi har gjort flera förvärv på tjänstemarknaden i år, vilket hjälper till att accelerera vår tillväxt och utöka vårt ledarskap på en marknad som vi alltid har trott på och förblir engagerade i, sa han och påpekade att WorkWave som en ledande leverantör av skalbara, molnbaserade lösningar för SaaS-lösningar (Software-as-a-Service) för fältservice och logistikindustrin breddar IFS erbjudande i flera perspektiv, sa han till PLM TV News under det nyligen genomförda användareventet i Oslo.
Specifikt pekade IFS-basen på bolagets vertikala fokus på skadedjur, gräsmatta och landskap, städning och vaktmästeri, uppvärmning/ventilation/AC, VVS och el och logistik.

Missa inte det kommande TV-reportaget från IFS stora användarkonferens i Oslo, som publiceras på VF/PLM&ERP News och vår amerikanska systersajt, ENGINEERING.com, om två veckor. Här finns bl a en intervju med Alastair Sorbie.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title