Annons

Implema växer i södra Sverige med två SAP- och konsultess

De är från start kända som en av den skandinaviska marknadens starkaste kort när det gäller snabba och effektiva SAP-installationer. Idag har Implema dock breddat sig och hanterar sina implementationsmodeller även relaterat till andra lösningar, som Microsoft Dynamics. Plus att man byggt upp ett eget dataplattforms-center.
Det hindrar nu inte att man fortsätter växa och idag meddelar bolagschefen, Jörgen Afronsson att Implema tar steget för att bli större i södra Sverige. Aronsson ser en stark efterfrågan och behov av bolagets tjänster på marknaden då effektiva affärsprocesser är en central del av digitaliseringsresan. Idag utökar man de lokala resurserna med en stark duo på konsultsidan, Thomas Brage och Peter Krell.
- Många företag har ett stort behov av uppgradering av sina affärssystemplattformar för att tillgodogöra sig all nya möjligheter som ges av den snabba tekniska utvecklingen, säger Aronsson och pekar på att Implema redan idag har många kunder i Skåne, som Atos Medical, Bona och Boxon, PolyPeptide, Nelson Garden och AAK .

Man kan vidare konstatera att på kontoret i Malmö jobbar idag tio personer. Dagens besked innebär att Implema tar hjälp av ytterligare två kompetenta profiler: Thomas Barge och Peter Krell, som har såväl stor lokal förankring och kundkännedom och som gjort denna typ av tillväxtresa tidigare.
– Både Thomas Barge och Peter Krell kommer från The Company Gardeners. Från och med idag har de uppdraget att ge vårt starka team i syd den där extra kraften vi behöver för att ta vara på möjligheterna och utveckla våra kunder och vårt team, säger Aronsson.

”Det bästa man kan tänka sig”
Thomas Brage håller med och menar att uppdraget från Implema är det bästa man kan tänka sig.
– Det som är spännande med Implema är att man har ett unikt sätt att tänka och jobba genom hela implementeringen, säger han och på frågan om vad de kan bidrar med blir svaret:
– Framförallt handlar det om Peter Krells stora SAP-erfarenhet och min konsultbakgrund, bl. a. som tidigare VD för Cybercom i södra Sverige. Och precis som Implema brinner vi för att hjälpa kunden att växa.

Jörgen Aronsson säger avslutningsvis:
– Jag är väldigt glad för att vi nu kan ta del av all den erfarenhet inom både affärssystem och ledarskap som Peter och Thomas har. De kommer också bidra med det lokala nätverket och sin kännedom om Skånes näringsliv in till Implema.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title