Annons

”Industrikonsulten Condesign ett spännande karriärföretag”

Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare som anses vara attraktivast att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma. Condesign har för tredje året i rad utsetts till ett karriärföretag, noterar bolaget i en pressrelease.
- Det är fantastiskt att Condesign uppmärksammas på detta sätt. Vi är otroligt glada över att vara ett Karriärföretag för tredje året i rad, säger Condesigns VD och koncernchef, Fredrik Bromander.

Samtliga företag och organisationer i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag. Cirka 1000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner har valts ut baserat på vissa grundkriterier. Dessa företag och organisationer granskas därefter av Karriärföretagens Expertpanel bestående av specialister inom HR, Webb, Karriärrådgivning, Social Media och Marknadsföring. De 200 arbetsgivare som erhåller högst poäng går vidare till en jury som slutligen beslutar vilka 100 arbetsgivare som blir Karriärföretag.

Juryns motivering till att Condesign blivit ett av dessa hundra Karriärföretag 2019 är följande:
”Genom utvecklad hållbarhet och ett ansvarsfullt engagerade i sina medarbetare fullföljer Condesign sitt arbete med Employer Branding. Med en kompetensutveckling och en delaktighet i både potentiella och nuvarande medarbetare utses härmed Condesign till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title