Annons

”Favorit i repris”: INFOR i nytt EAM-avtal med SQL Systems

Utöver den svenska efterfrågan på molnlösningar har Infor haft betydande global framgång med sina CloudSuite-lösningar, som hjälper kunderna att snabbt få värde i form av ökad flexibiltet och konkurrenskraft. Under de senaste 12 månaderna har Infor gjort betydande investeringar i branschspecifika lösningar. Infor har dessutom utvecklat lösningar som är utformade för att hjälpa kunderna att bättre hantera tre viktiga tillgångar i företagen: människor, fysiska tillgångar och försörjningskedjor. Dessa inkluderar nya funktioner inom Personalhantering (HCM), Enterprise, Underhållssystem (EAM) samt flödesekonomi (SCM).

INFOR toppade positioneringsmässigt, både med avseende på förmåga att exekvera och ifråga om vision, Gartners Magiska Kvadrant för EAM 2019.

LEDANDE ENLIGT GARTNER
– Vi ser fram emot att öka vårt samarbeta med Infor som allianspartner, säger Jonas Kimmehed, VD för SQL Systems. Infor är enligt Gartner idag den ledande EAM leverantören på marknaden med ett riktigt stark lösning och erbjudande som vi nu kan presentera för befintliga och nya potentiella kunder inom underhåll.
Bolaget grundades i Malmö 1985 och har sedan dess arbetat med förbättringar av EAM-processer med fokus på information och data som behövs för att minska kundernas underhållskostnader och ge ökad tillgänglighet.
– När vi är ansvariga för ett implementeringsprojekt vill vi inte bara lämna över ett system och säga lycka till, säger Fredrik Karlströmer, senior EAM-arkitekt för Infor CloudSuite EAM på på SQL Systems. Vi ser det som lika viktigt att se till att kunddata är strukturerade, pålitliga och kvalitetssäkrade när vi går live som att organisationen är redo för förändringarna framöver. För oss är det viktigt att kunden kan se oss som en partner som tar ansvar för helheten.

GÖTEBORGS ENERGI ÅTERUPPTAR
SAMARBETET MED SQL SYSTEMS
Ett av kundföretagen man ser fram emot att återigen samarbeta med är Göteborg Energi. Bolaget har med cirka 1 000 användare av Infor EAM för elnät, fjärrvärme och gasdistribution, och är en av Infors EAM-kunder som samarbetat med SQL Systems under flera år:
– Vi arbetade tillsammans med SQL Systems i sju år och de hjälpte oss med implementering, uppgraderingar och support för vårt R5/MP5/Datastream 7i-system, samt utveckling av ett antal integrationer, säger Lars Wallstedt, IT-administration och ledning på Göteborgs Energi.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title