Annons

Infors molnsvit i nyckelroll när SAR Gruppen implementerar EAM med Prevas hjälp

Han förklarar att CloudSuite-lösning uppfyller företagets behov och ger bättre integreringsmöjligheter och vassare funktionalitet.
– Vi var ute efter en modernare lösning med ett bra kundgränssnitt, goda samverkansmöjligheter och som kan hantera stora mängder information. SAR Gruppen planerar att först införa Infor CloudSuite på alla anläggningar i Norge och därefter på kontoret i Kuwait, berättar Steinsland.

LÅNGSIKTIGT SAMARBETE
Som vanligt när det gäller Infors EAM-lösningar är det svenska industrikonsulten Prevas, som ansvarar för EAM-delen av installationen. Prevas är Infors kanalpartner för Infor EAM i Norden.
– Vi ser fram mot att få vara med på SARs digitaliseringsresa. Detta är ett av många spännande projekt där Infor EAM ingår som lösning för underhållsstyrning för att kunna utnyttja resurserna bättre, säger Einar Alexander Andersen som är ansvarig för Prevas verksamhet i Norge.
Han understryker att leveranserna löper i det närmaste som normalt, trots Covid-19.
– Prevas fokuserar på långsiktiga samarbeten med våra kunder och vårt mål är att bidra till högre hållbarhet och lönsamhet hos kunderna. Med Infors framtidsinriktade svit av lösningar fortsätter vi att vinna nya kunder och är nu mycket glada åt att få arbeta tillsammans med SAR Gruppen, avslutar Andersen.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title