Annons

IoT: Prevas och amerikanska AT&T inleder partnerskap

AT&T och svenska industrikonsulten Prevas inleder ett samarbete för att utveckla IoT-lösningar (Internet of Things) och smarta tjänster för globala industrier och vertikala marknader. Det treåriga samarbetet ska hjälpa företag att använda AT&Ts globala och mycket säkra IoT-lösningar tillsammans med Prevas industrikompetens.
- Vårt samarbete med Prevas är ett exempel på hur vi utvecklar affärstransformation i framkant. För industriella och högteknologiska globala företag som snabbt vill få ut sina uppkopplade produkter på marknaden med hjälp av IoT-tjänster är vi ”go-to-teamet”. Tillsammans med Prevas erbjuder vi ett snabbspår för företag att få ut sina IoT-tjänster på marknaden, säger AT&T regionsansvarige för Europa, Mellanöstern och Afrika, John Vladimir Slamecka.

Amerikanska AT&T är en av de tunga aktörerna inom telekom. Just nu är ett av bolagets fokuseringar, precis som alla inom telekom, att få igång vassa mobila 5G-tillämpningar och lösningar. Som global aktör gäller det i samband med detta att knyta upp regional och lokal kompetens för att få fart på affärerna. Prevas blir i detta en viktig nordisk partner till AT&T.  Målet är att hjälpa Prevas kunder att snabbt få ut sina uppkopplade produkter och tjänster ut på marknaden.

Vi har en passion för att lösa tekniska utmaningar och vi har stor bredd i våra projekt, säger Björn Andersson, ansvarig för produktutvecklingslösningar på Prevas.

30 årig industrikompetens. Klart är också att Prevas under sina drygt 30 år på banan har samlat på sig en skattkista av industriell kompetens och praktiskt kunnande. Den svenska industrikonsulten har konsultat inom företag i  branscher som Life Science-, fordons-, försvars-, energi -och verkstadsindustri. Nu förenar Prevas sin expertis med AT&Ts kapacitet inom IoT-teknik. Det är en affärsmodell som hjälper Prevas att snabbt integrera globala IoT-tjänster i sin verksamhet och i kundprojekt.
– Vi har en passion för att lösa tekniska utmaningar och vi har stor bredd i våra projekt. Våra kunder vänder sig till oss för att få hjälp med att ta tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter, säger Björn Andersson, ansvarig för produktutvecklingslösningar på Prevas.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title