Annons

IT-PLATTFORMAR: Visolit tar hem treårsavtal med Aspia

Telecomputing, som i dagarna bytt namn till Visolit, har plockat hem en order från det nybildade bolaget Aspia, som tidigare var en del av PwC. De senare är en av Sveriges aktörer inom företagsnära rådgivning och har under 2018 snabbt utvecklats till en nordisk koncern med 1450 anställda och en omsättning på drygt 1,2 miljarder kronor. Företaget har fortsatt stora tillväxtplaner med ett stort digitalt fokus, och inleder nu ett utvecklingsarbete av sin IT-plattform.
⎯ Vi har kommit långt på vår digitala resa, och nu tar vi nästa steg genom att byta ut vår infrastruktur för IT till moderna molnlösingar som kommer att gynna både våra medarbetare och kunder. I en sådan fas är det avgörande att samarbeta med partners i framkant med erfarenhet på området. Visolit har sedan tidigare en god kännedom om vår IT-miljö och är därför en viktig partner på vår resa, säger Johan Ekblom, CIO på Aspia.
Som samarbetspartner valdes Visolit och företagen har nyligen slutit ett treårigtsamarbetsavtal till ett värde av cirka 70 miljoner kronor.

Aspia erbjuder idag sina kunder redovisning, lön och andra företagsnära tjänster i kombination med personlig rådgivning via marknadens mest moderna affärsplattform MyBusiness. Aspia har höga tillväxtambitioner och som ett led i det arbetet utvecklar de nu sina digitala interna arbetsprocesser såväl som det digitala erbjudandet till sina kunder.
⎯ Redovisningsbranschen står inför ett systemskifte. Vi ser fram emot att vara delaktiga i detta och att hjälpa Aspia med deras digitala plattform och moderna lösningar. Deras verksamhet växer kraftigt redan nu och därför är det avgörande att leveranserna flyter på och att varken Aspias kunder eller medarbetare störs i sitt dagliga arbete, säger Johan Magnusson, VD på Visolit.
– Vårt motto ”Every challenge needs a partner”, betyder att oavsett vilken utmaning våra kunder står inför ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Det kommer självklart att vara vår ledstjärna även i detta samarbete.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title