Annons

Ivalua lanserar paketerad inköpslösning för tillverkande industri

Ivalua heter en leverantör av globala molnlösningar inom P2P, vilket står för ”Procure-to-Pay”. P2P-sviter är uppsättningar av integrerade lösningar med automatiserade process- och arbetsflöden för att begära, skaffa, ta emot och betala för varor och tjänster över ett företag. Kort sagt kan denna typ av mjukvara optimera inköpsprocessen, vilket resulterar i förbättrad finansiell kontroll, efterlevnad av processen, kostnadsbesparingar och minskad risk.
Bolaget har i dagarna lanserat en förkonfigurerad paketlösning särskilt anpassad för tillverkande industri. Den nya lösningen spänner över hela inköpsprocessen och alla utgiftskategorier, inklusive direkt material, MRO, verktyg och indirekta varor och tjänster. Paketlösningen gör det möjligt för kunder att snabbt införa de processer som bäst passar deras verksamhet och att hantera alla utgifter effektivt via en enda plattform; alternativt välja moduler utformade för specifika processer eller utgiftskategorier.

Vilka är fördelarna med Ivaluas lösning? Självt pekar bolaget i pressmaterialet på att man till skillnad från konkurrerande lösningar baserar sin paketlösning på en enda kodbas. Ivaluas heltäckande lösningssvit erbjuder dessutom Ivalua-plattformens alla funktioner och möjlighet att skala upp i den takt som passar användaren. Användarna kan snabbt införa skräddarsydd funktionalitet och uppnå snabb ROI utan att kompromissa med behovet av flexibilitet för förändrade krav, att konfigurera unika processer eller att uppfylla för organisationen unika krav.
På sista raden menar bolaget att deras mjukvara, ”ger kunderna möjlighet att bättre hantera sina inköp och sina leverantörer. Med Ivalua kan organisationer leverera lönsammare produkter till marknaden snabbare, med mindre risk och med högre kvalitet. Inköpare kan förbättra effektiviteten, minska företagets kostnader, ge medarbetarna en bättre upplevelse och förbättra samarbeta inom organisationen för att uppnå strategiska mål.”

Vad innehåller det nya lösningspaketet
för tillverkande industriföretag?
En hel del, så här ser det ut:
• Bill of Materials (BOM) Management: Effektiv lösning för att välja leverantör samt kostnadsmodellering med multi-nivå BOMs. Detta ger möjlighet att optimera leveranskedjor och korta ledtiden för att få ut produkter på marknaden.
• Kvalitet – APQP: Hantera processer effektivt för att säkerställa produkter av hög kvalitet och tjänster som tillfredsställer kunderna.
• Samarbete mellan PO och Prognos: Nära samarbete med leverantörer för att säkerställa effektiviteten i leveranskedjan och kontinuiteten i leveransen.
• Asset & tooling management: Hantering av utrustnings- och verktygsbudgetar och samarbete med olika leverantörer över hela livscykeln.

Ledande tillverkande företag på kundlistan
Ivalua har redan många av världens ledande tillverkande företag som kunder. Några av dessa är Whirpool, Michelin, Flex, Chassis Brakes International, AMETEK Inc., Danieli, och Hutchinson. Den nya lösningen är baserad på erfarenheter från kunder, vilket gör att Ivalua kan leverera mer värde till sina kunder snabbare.
– Globala företag inom tillverkande industri har unika krav och står hela tiden inför en föränderlig marknad. Ivalua-plattformen ger dessa företag ett unikt verktyg för effektiv hantering av upphandling och leverantörskedjor som krävs för att kunna bygga och upprätthålla sin konkurrensfördel idag och i framtiden. Med förpaketerade lösningar, anpassade efter sina behov kan våra kunder generera värde snabbare än någonsin, säger Sundar Kamakshisundaram, chef för lösningar för tillverkande industri på Ivalua.

Allmänt om Ivalua kan noteras att deras ”source-to-pay-svit” rankas som en ledande lösning av Gartner och andra ledande analysföretag. Bolagets plattform används av mer än 300 företag över hela världen för att hantera över 500 miljarder dollar i direkta och indirekt inköp.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title