Annons

Jeeves ERP tog hem ”köttig” order i tuff konkurrens

Jeeves fortsätter att plocka nya kunder. Idag meddelar man att bransch- och utvecklingsbolaget Svenska Köttföretagen har valt Jeeves ERP som affärssystem och plattform för fortsatt utveckling av den internationellt ledande svenska köttproduktionen. Processen för beslutet har varit lång och konkurrensen mycket hård.
- Genom närhet och förståelse för de faktiska behoven har Jeeves bevisat att de är en mycket stark aktör som det är enkelt att samarbeta med, säger Anneli Vidjelid, administrativ chef hos Köttföretagen.

Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Köttföretagen består även av Gård och Djurhälsan, ett rådgivningsföretag inom effektiv och hälsosam djurhållning. Bolagets gemsamma roll är att verka för en växande, lönsam svensk köttproduktion som är klimatsmart och stödjer god hälsa.

Integrerad e-handelslösning. Bolagets nya affärssystemslösning består av Jeeves ERP version 5, med Jeeves egen integrerade e-handelslösning; Jeeves e-sales. Eftersom administrationen kommer skötas centralt från Skövde, blir en Jeeves flerbolagslösning en viktig del av installationen.

– Jeeves är byggt som en flerbolagslösning i standard, och är därför väl utvecklat, menar Anna Abelsson, projektledare och controller i ”Shared service-centret” i Skövde.

Gemensamt för flera av Jeeves kunder är att de är förändringsbenägna och har innovationstänk, och väljer Jeeves ERP just för att det är enkelt att anpassa. Svenska köttföretagen är inget undantag och arbetar med framtidstro, hållbarhet och innovation som främsta ledord.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title