Annons

KONSULTERNA: Atos tar hem 7-årig avtalsförlängning med Elopak kring digitalisering och automation

Nordiska koncernen för hållbara förpackningar, Elopak och europeiska storkonsulten Atos förlänger sitt strategiska partnerskap, som startade 2012, för att stödja Elopaks strategi för hög tillväxt och affärstransformation.
Detta handlar i praktiken om att Atos ska leverera tjänster för digitala arbetsplatser, cybersäkerhet och intelligenta automatiseringar, stödja paketeringsgruppen för att förbättra medarbetarnas upplevelse, stärka den digitala säkerheten och optimera digital och affärsverksamhet.
Elopaks CIO, Merethe Johansen, säger i en kommentar att Atos tjänster är avgörande för att möta bolagets framtida behov som företag.
- Som en pionjär inom hållbara förpackningslösningar är vår ambition att växa snabbt genom att investera i innovation och ta vara på möjligheter på nya och befintliga marknader. Vårt partnerskap med Atos kommer att göra en påtaglig skillnad genom att stödja oss att uppnå dessa mål genom IT-modernisering och affärsdigitalisering, tillägger Johansen.

I pressmaterialet noterar Atos att man genom att tillhandahålla Elopak de industristandardiserade tjänster som behövs för att möta dess framtida affärsbehov, kommer att, ”kunna spara och återinvestera i framtida teknologi- och affärskrav. Partnerskapet stödjer också Elopaks ambition att växa in på nya marknader och geografier utanför Europa.”

IDEAL Grp, nordisk PLM-konsult, som Atos köpte ifjol, är ett viktigt stödjeben i den europeiska storkonsultens nordiska verksamhet. Inte minst genom sitt breda automationskunnande kopplat också till PLM-bitarna.

Atos köpte nordiska PLM-konsulten IDEAL Grp i fjol
Om Atos som konsult kan noteras att de, som PLM&ERP News rapporterade i slutet av juli förra året, köpte nordiska PLM-konsulten IDEAL GRP. Det senare bolaget var en av Europas största på PLM- och automationsimplementering och återförsäljning av Siemens Digital Industries lösningar inom ramen för Xceleratorportföljen (Teamcenter PLM, NX CAD, Simcenter CAE, MindSphere IoT, m fl) och Siemens övriga automationslösningar.

Nilesh Sakarikar, CCO, Chief Commercial Officer, för Atos Nordics.

Apropå dagens annonserade sjuåriga avtalsförlängning med Elopak säger Atos Nilesh Sakarikar, CCO, Chief Commercial Officer, för Atos Nordics:
– Förlängningen av vårt partnerskap med Elopak är ett bevis på det förtroende vi har förtjänat genom högkvalitativ serviceleverans under de senaste 10 åren. Elopak är ett mycket innovativt företag som leder vägen mot en cirkulär ekonomi i och utanför Norden. Vi ser fram emot att stödja dem i deras tillväxtresa genom att tillhandahålla intelligenta tjänster som påskyndar deras digitala transformation.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title