Annons

KONSULTERNA: All-time-high för Deva Mecaneyes 2017

Som PLM&ERP News konstaterade I fredagens artikel om läget i konsultbranschen är tiderna goda. En rad bolag noterar i digitaliseringstrendens fotspår mycket goda resultat och idag sällar sig teknikkonsultbolaget Deva Mecaneyes till detta sällskap: Bolaget sätter omsättningsrekord och växte med drygt 47% under 2017 till en omsättning på 76,5 miljoner kronor; allt med god lönsamhet. Tillväxten har skett inom bolagets bägge kärnområden produktutveckling och produktionsutveckling inriktat mot världsledande industribolag med verksamhet i Mälardalen och Dalarna.

– Den största framgångsfaktorn är att vi lyckas attrahera och utveckla de vassaste ingenjörerna och ledarna i regionen. Tack vare våra fantastiska medarbetare har vi har aldrig tidigare varit så relevanta för våra kunder som vi är idag. Jag är riktigt stolt över det kundvärde våra duktiga konsulter skapar varje dag i skarp konkurrens, säger Magnus Welén, VD för Deva Mecaneyes.

18 nya medarbetare under 2017. Bolaget fortsatte att växa i antal anställda och har under 2017 växt med 18 medarbetare till en ny rekordnivå om drygt 75 medarbetare på kontoren i Västerås och i Borlänge. I planen för 2018 ligger fortsatt tillväxt och bolaget har redan under januari anställt ytterligare tre kvalificerade ingenjörer.

Vidare: Deva har under 2017 etablerat ett nytt team inom elkonstruktion med idag 10 medarbetare, byggt upp en stark position inom utveckling av kompletta produkter och system från de egna kontoren samt öppnat upp ett nytt växande kontor i Borlänge.

Bolagets VD, Magnus Welén.

Siktar på att bli ”bäst i Norden”. Welén menar också att framtidsutsikterna är positiva:
– Vi har nått en ny plattform och ser framtida möjligheter att växa vidare genom att stödja våra kunder i det intensiva arbetet med att utveckla framtidens produkter och produktionssystem. Under 2018 kommer vi att ytterligare förpacka våra spetskompetenser inom produktutveckling och produktionsutveckling och erbjuda dessa på en större geografisk bredd genom att nyttja möjligheterna inom den starka digitaliseringstrenden i industrin. Vårt mål är att bli bäst i Norden inom utvalda nischer vilket känns inspirerande” säger Magnus Welén.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title