Annons

52 000 ingenjörer i en ny samlad organisation när Capgemini integrerar Altran

Tillsammans med koncernens branschkompetens och tekniska lösningar inom digitalisering kommer det nya affärsområdet stötta organisationer där den digitala och fysiska världen möts.
– Lanseringen av Capgemini Engineering bygger som sagt på integrationen av Altrans erbjudande i koncernen, ett år efter förvärvet. Det kompletterar vår redan väletablerade portföljutbud och stöder vår ledande position inom intelligent industri, summerar Ezzat.

TOPPRANKAT AV ZINNOV
Målet för Capgemini Engineerings verksamhet blir att, ”hjälpa världens största innovatörer att utveckla morgondagens produkter och tjänster samt hantera omvälvande förändringar genom att integrera lösningar i digital- och mjukvaruteknologi.”
William Rozé, VD för Capgemini Engineering och medlem av koncernledningen konstaterar i sammanhanget att forskning och utveckling idag måste vara uppkopplad och datadriven för att optimera innovationen och påskynda utvecklingen.
– De tjänster som Capgemini Engineering erbjuder har utformats för att tillgodose exakt detta behov, att utnyttja kraften i data för att främja innovation, skapa nya kundupplevelser och leverera nya värdekällor, säger han.
De funktioner som samlas under varumärket Capgemini Engineering är redan erkända som marknadsledande. I januari 2021 rankade Zinnov, ett ledande globalt management- och strategikonsultföretag, Capgemini i toppen av av sin ”Leadership zone” för sina globala tjänster inom teknik, forskning och utveckling (ER & D), och betonade att koncernen har det största globala nätverket med en närvaro inom alla större tekniska nav.

Vi samarbetar med Capgemini Engineering för att utveckla det första transportgenombrottet på ett sekel, säger HyperloopTTs VD, Andres De Leon. Hyperloop bygger sin företagside på Elon Musks tankar och skissade upplägg på Hyperloop-tåget.

FÖRMÅGA ATT IMPLEMENTERA I STOR SKALA
Många kunder drar också nytta av Capgemini Engineerings förmåga att implementera teknik i stor skala, dess djupa produkttekniska färdigheter och omfattande branschexpertis. En sådan kund är Hyperloop TT, ett innovativt transport- och teknikföretag som utvecklar ett disruptivt höghastighets transportsystem baserat på elektromagnetisk drivkraft.
– Vi samarbetar med Capgemini Engineering för att utveckla det första transportgenombrottet på ett sekel och vi värdesätter deras högsta tekniska expertis inom flyg- och systemteknik. De ger oss ett brett utbud av avancerade tjänster inom mekanisk och fysisk teknik, systemarkitektur, mjukvaruutveckling samt projektledning , säger HyperloopTTs VD, Andres De Leon.
Det globala affärsområdets tjänster omfattar tre viktiga domäner: product and systems engineering; digital and software engineering; och industriell verksamhet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title