Annons

KONSULTERNA: De lanserar ännu ett nytt bolag för Sigma: ”Fokus på digital tillgänglighet”

“Vår vision är att kunna dela vår kunskap för att hjälpa till att skapa en mer inkluderande digital värld,” säger Anna Lantz och fortsätter:-
Vi vill leda våra kunder genom sina digitaliseringsresor, och stötta dem i att hantera sina verksamheters utmaningar och få dem att upptäcka hur de kan förbättra produkter och tjänster. På en organisatorisk nivå handlar det om att etablera ledarskap, utveckla interna policys och rutiner hos kund samt att utbilda kundteamet.

SOFISTIKERADE DIGITALA LÖSNINGAR
Idag jobbar Sigma Technology Digital Solutions-konsulter med flera större, privata företag och offentliga verksamheter i Göteborg, där de bidrar med sofistikerade digitala lösningar och IT-tjänster. Utvecklingen av digitala hjälpmedel som ska bidra till ett mer tillgängligt och inkluderande ekosystem kommer att vara ett av de främsta erbjudandena.
– Nästan alla medarbetare är ansvariga för jämlikhet, hållbarhet och tillgänglighet på ett eller annat sätt. Men på grund av teknikens framfart är det lätt att prioritera bort vikten av just tillgänglighet. Tillsammans med vårt team vill vi vända på hela utvecklingsprocessen och göra tillgänglighet till en hörnsten i kundernas digitaliseringslösningar, oavsett om det handlar om användarvänlighet eller mjukvaruutveckling, tillägger Lotta Berlin.

SÖKER NYA TALANGER
Teamet växer nu aktivt och letar efter nya talanger som brinner för att göra den digitala världen mer inkluderande och som har ett intresse för Java, Front-End, och React-teknik.

Om bolaget som sådant ska konstateras att Sigma Technology Group, del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och som levererar internationellt till Europa, USA och Kina.
Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, utveckling och administration av IT-infrastruktur samt digitala lösningar med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title